Terugbetalen

Als u uw bestelling in zijn geheel retour heeft gestuurd en het blijkt dat u recht heeft op teruggave van het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten voor de heenzending, dan ontvangt u het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping op het bij ons bekende rekeningnummer.

Als u een deel van uw bestelling retour heeft gestuurd en het blijkt dat u recht heeft op teruggave van een deel van het aankoopbedrag, dan ontvangt u het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping op het bij ons bekende rekeningnummer.

Als u een deel van uw bestelling retour heeft gestuurd en het blijkt dat niet wordt voldaan aan het drempelbedrag voor gratis verzending dan heeft u met terugwerkende kracht recht op teruggave van een deel van het aankoopbedrag minus de verzendkosten zoals deze in rekening zouden worden gebracht mocht het drempelbedrag niet zijn bereikt. U ontvangt het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping op het bij ons bekende rekeningnummer.

Wanneer uw retourzending niet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons wordt gemeld, wordt de overeenkomst bindend.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. De kosten voor het verzenden van een evt. gewenst ruilartikel door 71workX zijn de 1e keer (1e ruil-levering) voor rekening van 71WorkX.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.