Betaalmethoden

Bij 71WorkX.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vindt u een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heeft u vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop u wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op. 085 002 02 71.

iDeal

Het is inmiddels de meest gebruikte betalingswijze voor de meeste Nederlanders die online bestellen. Na het invullen van uw verzendinformatie wordt u doorgestuurd naar de online bankieromgeving van uw eigen bank. De gegevens van uw bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat u bevestigt, betaalt u de factuur vanaf uw eigen bankrekening. Betaling via iDeal is gratis.

Hoe werkt het?

Betalen via iDeal doet u in een paar stappen:

 • Kies iDeal als betaalmethode.
 • Selecteer de bank waar u al uw bankzaken online regelt.
 • U komt direct in de bekende omgeving van uw bank.
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed.
 • U ontvangt een bevestiging van Ogone (het gebruikte betaalplatform).
 • U keert terug naar de webwinkel. Bestelling en betaling zijn geslaagd.

Voordelen voor u

iDeal biedt u een aantal voordelen t.o.v. andere betaalmethoden

 • iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik. Betaalgegevens worden voor u ingevuld. U ziet direct de geslaagde  betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling. De iDeal betaling wordt direct verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Bancontact/Mister Cash (België)

Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact/Mister Cash. Bij deze betaalwijze wordt u doorverwezen naar de online omgeving van uw bank. U betaalt direct vanaf uw eigen bankrekening. Betalen via Bancontact/Mister Cash is gratis.

Sofort (Internationaal)

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode voor consumenten uit 13 verschillende Europese landen. Bij deze betaalwijze wordt u doorverwezen naar de online omgeving van uw bank. U betaalt direct vanaf uw eigen bankrekening. Betalen via Sofort is gratis.

KBC/CBC (België)

Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met KBC/CBC. Bij deze betaalwijze wordt u doorverwezen naar de online omgeving van uw bank. U betaalt direct vanaf uw eigen bankrekening. KBC/CBC biedt klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen. Betalen via KBC/CBC is gratis.

Belfius Pay Button (België)

Klanten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net. Betalen met Belfius Pay Button is gratis.

Przelewy24 (Polen)

Poolse klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Przelewy24. Bij deze betaalwijze wordt u doorverwezen naar de online omgeving van uw bank. U betaalt direct vanaf uw eigen bankrekening. Betalen via Przelewy24 is gratis.

Klarna – Achteraf betalen

Met de betaalmethode Klarna kunt u een bestelling plaatsen en hoeft u pas te betalen zodra u de producten hebt ontvangen. Wanneer uw order door Klarna wordt goedgekeurd ontvangt u van Klarna de factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Voor het betalen via Klarna is geen toeslag van toepassing.
U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin u uw betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die u in de Wallet plaatst. Apple Pay is een veilige en snelle manier om te betalen met uw iPhone en Apple Watch. Zo kunt u snel afrekenen met uw telefoon of horloge die u altijd bij u heeft. 
Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode wordt de betaling voltooid met de Touch ID of Face ID. Apple Pay kost u niets extra's. 

Creditcard

Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (Master & Visa Card). Dit is een betaalwijze waarmee u direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij u incasseerd. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heeft u geen zorgen achteraf.

PayPal

PayPal is een online betaalsysteem waarmee je op een veilige manier aankopen kunnen doen op het internet. Als je een betaling doet dan zorgt PayPal dat dit op de rekening van 71WorkX komt. Krijg je geld terug dan gaat dit via dezelfde weg.

Met PayPal aankoopbescherming zijn al u online aankopen voor het volledige bedrag beschermd.

De drie garanties die PayPal biedt bij het kopen van producten zijn:

 • Vergoeding voor producten die niet aankomen.
 • Vergoeding voor een beschadigd of verkeerd product.
 • Vergoeding voor retourkosten

 

 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.