U-Power werkschoenen

U-Power is al jarenlang een betrouwbaar merk. De U-Power werkschoenen staan bekend om de hoge mate van veiligheid én het stijlvolle design. Hiermee biedt het merk een alternatief op traditionele veiligheidsschoenen waar draagcomfort soms ondergeschikt is aan functie. Met U-Power veiligheidsschoenen weet je zeker dat de veiligheidsstandaarden in orde zijn en dat je tegelijkertijd optimaal draagcomfort mag verwachten. Ontdek ons hele assortiment U-Power werkschoenen en bestel een paar dat geschikt is voor jou. Profiteer hierbij van gratis verzending vanaf €75 (excl. btw) en 14 dagen bedenktijd.

De kenmerken van U-Power veiligheidsschoenen

Het merk U-Power heeft als doel autoriteit te worden op het gebied van welzijn en veiligheid op de werkvloer. Dit betekent dat ze voortdurend kijken naar veiligheidsissues en deze met innovatieve oplossingen te tackelen. Op die manier zet U-Power een merk neer dat door veel vakspecialisten vertrouwd wordt.

Veiligheid

Veiligheid staat bij U-Power werkschoenen natuurlijk voorop. Van de stalen neuzen tot de stevige zolen – alles is conform de veiligheidseisen volgens de Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO). Bovendien blijft U-Power de werkschoenen ontwikkelen om te blijven voldoen aan de strengste eisen en tegelijkertijd het comfort te bieden waar je tijdens het werk op zit te wachten.

Comfort

Tijdens het werk is draagcomfort een belangrijke factor bij werkschoenen. Je bent de hele dag actief en je vraagt veel van je voeten. Goede U-Power werkschoenen zijn dan onmisbaar. Het merk investeert namelijk in optimaal draagcomfort en dit merk je terug aan het einde van de dag. Nooit meer last van je voeten of spanning in je knieën. Met de U-Power veiligheidsschoenen kies je voor schoenen die veiligheid en comfort perfect combineren.

Stijl

U-Power staat bekend om z’n stijlvolle modellen. De werkschoenen hebben vaak iets weg van sneakers en zijn dan ook allesbehalve de logge werkboots die je misschien gewend bent. Lichtgewicht maar toch volgens de hoogste veiligheidseisen. Dit kenmerkt U-Power.

U-Power werkschoenen online bestellen

Heb je een paar werkschoenen op het oog van U-Power? Plaats dan snel je bestelling via onze website. Ervaar zelf het comfort en reken op de beste veiligheid. Heb je vagen over de U-Power werkschoenen of de andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op met een van onze collega’s via de klantenservice. Dit kan via het volgende telefoonnummer: +31 (0)85 002 02 71. We vertellen je graag meer!

Lees meer Lees minder