Strövels Klompen

Strövels Klompen

Strövels Klompen: werkschoenen met extra gemak

Bijzonder stevige werkschoenen waar je snel en gemakkelijk instapt. Daar kun je niet zonder. Strövels snapt wat je zoekt: een werkklomp die gemak en comfort combineert.

De geschiedenis van Strövels

In Skåne, de zuidelijkste provincie van Zweden, aan het Kattegatt, ligt het kleine boerendorp Strövelstorp. De inwoners van Strövelstorp leefden van oudsher van de landbouw en de visserij. In dit Zweedse dorpje vond de instapklomp zijn oorsprong: de Strövel. Een sterke werkklomp die gemakkelijk in gebruik is, tegen een stootje kan en lekker zit. Ideaal voor het werk op het land of in de stallen.

De nieuwe generatie Strövels

De werkklomp van hout en leer is in de loop van de jaren ontwikkeld tot een eigentijdse werkschoen waar je niet omheen kunt. Of je nu in de agrarische sector werkt of in de zorg of industrie. Het bedrijf Allshoes haalde het succesvolle Strövels naar Nederland en combineerde het Zweedse karakter met de nieuwste technologie. De nieuwe collectie Strövels is dan ook een samensmelting van Zweedse kwaliteit en slim Hollands comfort. Strövels zijn helemaal van deze tijd en dat zie je!

Zweedse topkwaliteit met een Hollands tintje

Wie op Strövels loopt, voelt nog steeds het Zweedse karakter. Tegelijkertijd zijn de werkklompen mooier en beter dan ooit. Probeer ze en voel de kracht van gemak!

12 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

12 Artikel(en)

Rooster  Lijst