Bekina

Bekina

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (7) producten
 2. (11) producten
 3. (11) producten
 4. (13) producten
 5. (13) producten
 6. (13) producten
 7. (13) producten
 8. (13) producten
 9. (13) producten
 10. (13) producten
 11. (13) producten
 12. (13) producten
 13. (11) producten
 14. (5) producten
Kleur
 1. (2) producten
 2. (11) producten
Geslacht
 1. (10) producten
 2. (3) producten
 3. (3) producten
 4. (13) producten

13 Artikelen

Sorteren:
Bekina Werklaarzen RigliteX SolidGrip S5 Gevoerd Bruin Zwart XFN4P/7080A 00.135.024 71workx rechts logo
Bekijk
Bekina Werklaarzen RigliteX SolidGrip S5 Bruin Zwart XRN4P/7080A 00.135.025 71workx rechts logo
Bekijk
Bekina Werklaarzen Steplite X O4 Groen Zwart XAN1P9180AP 00.135.022 71workx rechts
Bekijk
Bekina Thermolite IceShield S5 Werklaarzen
Bekijk
Bekina Steplite EasyGrip S4 Werklaarzen
Bekijk
Bekina StepliteX ThermoProtec XCI S5 Werklaarzen
Bekijk
Bekina StepliteX SolidGrip S5 Werklaarzen
Bekijk
Bekina Steplite EasyGrip S5 Werklaarzen
Bekijk

Bekina werklaarzen

Ben jij op zoek naar werklaarzen die jou in staat stellen om op iedere ondergrond optimaal te presteren? Dan hoef je niet ver te zoeken! In een klein plaatsje in de Belgische Ardennen worden werklaarzen geproduceerd die voldoen aan de hoogste veiligheidsklasse. Bekina Werklaarzen staan in voor maximaal comfort gecombineerd met een doordacht design. Een uitstekend alternatief voor de echte professional dus!

Als vakman of vakvrouw weet je dat je tot veel in staat bent, maar helaas niet altijd invloed kunt uitoefenen op je werkomstandigheden. Gelukkig kun je je maatregelen treffen en je hierop kleden. Uiteraard is goede werkkleding van groot belang, maar ook je werkschoenen mag je niet onderschatten. Er zijn wel eens situaties waarbij je zelfs beter kunt kiezen voor laarzen. Als dat het geval is raden wij je aan om te kiezen voor Bekina werklaarzen. Deze werklaarzen voldoen aan al jouw voorwaarde

71WorkX voor Bekina werklaarzen

Zoals je weet kunnen wij iedere vakman of vakvrouw letterlijk van top tot teen aankleden met werkkleding van de beste kwaliteit. We zijn dan ook de officiële dealer van de meest aansprekend merken op dit gebied. Bekina werklaarzen is één van deze merken. We staan volledig achter de kwaliteit van dit topmerk. Bekina werklaarzen zijn wat ons betreft uitstekend geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de volgende sectoren:

 • Landbouw;
 • Visserij;
 • Voedingssector;
 • Industrie.

Uiteraard kun je deze laarzen natuurlijk ook gewoon dragen in je vrije tijd. Als je op een regenachtige dag een boswandeling gaat maken, als je in je tuin gaat werken of als je bij de motorcross gaat kijken.   

De geavanceerde NEOTANE® Technology van een Bekina werklaars

Bekina is al sinds 1962 een producent van werklaarzen. Op basis van deze lange ervaring heeft dit merk de unieke NEOTANE® Technology ontwikkeld. De laarzen zijn hierdoor veel sterker, comfortabeler en beter isolerend dan vergelijkbare werklaarzen. Hiermee is dit merk dan ook uitgegroeid tot een van de grotere spelers op dit gebied.

De geavanceerde NEOTANE® Technology van Bekina werklaarzen is eigenlijk een verzamelnaam van de materialen die gebruikt worden bij het vervaardigen van de laarzen (hoogwaardig polyurethaan), de hightech machines waarmee de laarzen vervaardigd worden en de verfijnde technieken die zijn toegepast hierbij.

De onderscheidende waarde van Bekina werklaarzen

Bekina werklaarzen zijn onderscheidend op drie belangrijke gebieden:

De laarzen zijn dusdanig vormgegeven dat deze geschikt zijn om lang te dragen in de meest uitdagende omstandigheden. De buitenlaag is immers zeer hard en ondoordringbaar voor vuil en andere chemische stoffen. Gedurende het productieproces van de laars is een celstructuur gecreëerd die volledig uitgehard is. Hierdoor vormt dit een beschermende laag. Een ander voordeel is dat de laars goed schoon te maken is. Naar de motorcross op je werklaarzen? Je baas zal er niet achter komen!

NEOTANE® Technology staat bekend om de miljoenen kleine luchtbelletjes die in het materiaal zijn verwerkt. Deze luchtbelletjes zorgen ervoor dat deze laars zeer flexibel aanvoelt en niet zo stram is als andere laarzen. De kleine luchtbelletjes bewegen dus met je mee! Daarnaast heeft deze constructie een thermisch isolerende werking. Het grote voordeel hiervan is dat je voet warm blijft onder koude omstandigheden en dat je voet lekker koel blijft onder warme omstandigheden.

De beschermende binnenlaag maakt het geheel af. Deze laag bestaat onder andere uit vocht absorberende inlegzolen. Ook dit draagt bij aan het zelfregulerend thermisch proces van de laars. Er is dan ook duidelijk sprake van een wisselwerking tussen de buiten- binnenlaag van de laars waar jij als vakman of vakvrouw zeker dankbaar gebruik van zult maken!

Bekina Boots

Bekina boots bieden een uitstekende combinatie tussen prijs en kwaliteit. Als je op deze laarzen loopt, voel je het vakmanschap en vooral de passie van de makers hiervan. Je merkt dat het merk een lange ervaring heeft op dit vakgebied (meer dan een halve eeuw lang) en weet welke eisen er aan werklaarzen gesteld worden. Genoeg redenen dus om dit merk zeer serieus te nemen!           

Als je naar de Bekina werklaarzen op onze website kijkt, weet je direct wat we bedoelen. Geen woord teveel geschreven! Deze werklaarzen voldoen met gemak aan veiligheidsklasse S5. De laarzen zijn uiteraard antistatisch, zijn voorzien van een stalen neus, hebben een antislipprofiel en stalen tussenzool. De laarzen zijn verkrijgbaar in de meest gangbare maten.

Heb je vragen over ons assortiment van Bekina werklaarzen of zoek je iets speciaals? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag (letterlijk) verder. Als officiële dealer van Bekina werklaarzen kunnen we je helpen aan het volledige aanbod van dit merk. Je zult bij ons ook alle nieuwe modellen als eerste aantreffen dus……hou deze website in de gaten als je op zoek bent naar de beste werklaarzen.

Lees meer Lees minder