Sika Footwear

Sika Footwear is een Deens bedrijf dat al in 1870 is opgericht. Het familiebedrijf (van de familie Engelbredt) streeft een duidelijk doel na: het vervaardigen van schoenen, laarzen en klompen die passen bij zowel de (voeten van de) gebruiker als de klus die uitgevoerd moet worden. Geholpen door de zeer lange ervaring en uitstekende vakkennis die in die periode is opgedaan, weet het merk exact wat hiervoor nodig is. 

Daarnaast wordt er uiteraard ook veel waarde gehecht aan de mening van de drager van de werkschoenen, werklaarzen en werkklompen. Dit zijn immers de gebruikers van Sika footwear. Zij kunnen aangeven op welk vlak het merk zich kan verbeteren en de lat voor zichzelf nóg hoger kunnen leggen.

Sika werkklompen

Er zijn heel veel branches waarin er gewerkt wordt op klompen. Denk hierbij aan de landbouwsector, de transportsector of de zorgsector. Voorwaarde om klompen te dragen is uiteraard wel dat deze van goede kwaliteit zijn en een prettige pasvorm hebben. Als je kiest voor Sika werkklompen hoef je je op dat gebied géén zorgen te maken. De klompen van dit merk vormen een uitstekend alternatief voor de bekende houten varianten.

Niet alleen wij Hollanders zijn goed in het maken van klompen, maar ook in Scandinavië hebben ze deze techniek uitstekend onder de knie! Kijk maar naar de werkklompen van het merk Sika. Dit merk komt uit het Deense Herning. Sika Footwear heeft zich volledig gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren voor de professional die eisen stelt aan zijn of haar schoeisel. Het maakt hierbij niet uit of je een verpleegster bent, achter het stuur van een vrachtwagen zit of werkzaam bent in de (land)bouw.

71WorkX voor Sika werkklompen, werkschoenen en werklaarzen 

Als je weet dat wij van 71WorkX ons assortiment selecteren op factoren als kwaliteit, functionaliteit, gebruiksgemak en prijsstelling, zal je het niet verbazen dat we de werkklompen, werkschoenen en werklaarzen van Sika in het assortiment hebben opgenomen. Wij zijn dan ook één van de officiële Nederlandse dealers van dit topmerk. 

Je kunt bij ons terecht voor de hele collectie in Sika werkklompen, werkschoenen en werklaarzen en alle nieuw uitgebrachte modellen zul je hier als eerste vinden. Je kunt hierbij kiezen uit safety klompen (S2-S3 met overneus) en non-safety klompen. Daarnaast zie je dat er onderscheid gemaakt is in diverse series, zoals de Sika Comfort Serie of de Sika Flex Serie. Voor iedere wens of situatie heeft Sika wel een juiste werkklomp voor je ter beschikking.

Kunnen we je helpen met het maken van je keuze? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van onze klantenservice geven je graag persoonlijk advies. Uiteraard kun je ons ook benaderen met al jouw vragen of als je een specifiek product niet kunt vinden!

Lees meer Lees minder