Veiligheidsschoenen

Artikel 1-36 van 347

Pagina

Artikel 1-36 van 347

Pagina

Professionele veiligheidsschoenen

Als je een kantoorbaan hebt, kan je in principe maar weinig overkomen tijdens jouw werk. Je zit immers het grootste deel van de dag op een stoel. Toch zijn er ook beroepen waarbij gevaar altijd op de loer ligt. Wanneer je zo’n beroep uitvoert, vind je het misschien prettig om veiligheidsschoenen te dragen. Deze schoenen beschermen jouw voeten namelijk een stuk beter dan ‘normale’ schoenen. Heb je nog geen veiligheidsschoenen heren, maar wil je deze wel kopen? Neem dan snel een kijkje in het assortiment van 71Workx.

Voordelen van veiligheidsschoenen heren

Veiligheidsschoenen brengen een aantal voordelen met zich mee. Laten we direct maar beginnen met het grootste voordeel: ze beschermen jouw voeten. Zo is zo’n schoen voorzien van een stalen neus. Hierdoor is de kans op verwonding een stuk kleiner als er iets zwaars op jouw voet valt. Een stalen neus beschermt jouw voet bovendien tegen stoten. Een tweede voordeel van safety shoes is dat ze comfortabel zitten. Je kunt er namelijk probleemloos de hele dag op lopen. Je hoeft bovendien niet bang te zijn dat je zweetvoeten krijgt in de veiligheidsschoenen van 71Workx. Al onze schoenen ventileren namelijk goed, waardoor warmte het schoeisel gemakkelijk kan verlaten.

Verschillende soorten veiligheidsschoenen

Sommige werkgevers verplichten hun personeel om veiligheidsschoenen te dragen. Als dit het geval is, zorgen zij vaak zelf voor het juiste schoeisel voor werknemers. Ben je niet verplicht om deze schoenen te dragen, maar wil je dit wel graag? Ga dan zelf op zoek naar een paar safety shoes. Wat dat betreft ben je bij 71Workx aan het juiste adres. In ons assortiment kom je namelijk allerlei verschillende veiligheidsschoenen tegen.

Je kunt bij ons ‘standaard’ veiligheidsschoenen kopen, maar ook veiligheidslaarzen. Heb je een vertegenwoordigende functie? Dan vind je deze schoenen er misschien niet bepaald netjes uitzien. Gelukkig kom je in ons assortiment ook nette veiligheidsschoenen tegen. Deze schoenen hebben een nette uitstraling, maar voldoen wel aan alle veiligheidseisen. Bij ons kun je trouwens ook veiligheidsschoenen lichtgewicht kopen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze schoenen aanzienlijk lichter dan de gemiddelde veiligheidsschoen.

Bestel jouw safety shoes vandaag nog bij 71Workx

Veel mensen bezoeken een fysieke winkel als zij veiligheidsschoenen heren willen kopen. Dit is inderdaad een optie, maar je hoeft hier de deur niet voor uit. Op onze website bestel je safety shoes namelijk makkelijk en snel online. Als je een mooie schoen gezien hebt, klik je deze simpelweg aan. Vervolgens selecteer je de juiste maat en klik je op ‘bestellen’. De nette veiligheidsschoenen worden dan toegevoegd aan jouw winkelwagentje, waardoor je alleen nog maar af hoeft te rekenen.

Nadat je jouw veiligheidsschoenen lichtgewicht besteld hebt, is het wachten tot deze bij jou thuis afgeleverd worden. Blijkt na levering dat de schoenen niet passen? Geen probleem, want 71Workx biedt jou 14 dagen bedenktijd. Als je jouw veiligheidsschoenen binnen deze periode terugstuurt, hoef je er niet voor te betalen.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.