Hoodies

Hoodies

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (9) producten
 2. (11) producten
 3. (10) producten
 4. (10) producten
 5. (10) producten
 6. (10) producten
 7. (10) producten
Kleur
 1. (4) producten
 2. (1) product
 3. (1) product
 4. (1) product
 5. (4) producten
Geslacht
 1. (11) producten
 2. (11) producten
 3. (11) producten

11 Artikelen

Sorteren:
Herock Werk Hoodie Capuchon Hesus 71workx Antraciet 22MSW1401AN voor
Bekijk
Hero Hoody - Herock
Bekijk
Hero Hoody - Herock
Bekijk
Hero Hoody - Herock
Bekijk
Hali Hoody - Herock
Bekijk
Herock Enki Hooded Sweater
Bekijk
Herock Hesus Hooded Sweater
Bekijk
Herock Hesus Hooded Sweater
Bekijk
Herock Hesus Hooded Sweater
Bekijk
Herock Hesus Hooded Sweater
Bekijk
Herock Hooded Sweater Hesus
Bekijk

Herock hoodies om in te werken

Een hoodie is een heel prettig kledingstuk om in te werken. Je kunt niet alleen warm en comfortabel je werk doen, maar heeft ook een stoere uitstraling. Daarnaast is het vanzelfsprekend belangrijk dat de hoodie van een juiste kwaliteit is. Je wilt er immers volledig op kunnen vertrouwen als je aan het werk bent. Veel professionals kiezen voor Herock hoodies om in te werken. Dit topmerk voldoet immers moeiteloos aan alle eisen, die er aan werkkleding gesteld worden.

Er zijn zeer veel merken die hoodies in hun collectie hebben opgenomen, maar hierin is wel een duidelijk kwaliteitsverschil waar te nemen. Zeker als je aan het werk bent, kun je het niet veroorloven dat de kwaliteit van je werkkleding niet goed genoeg is om aan je eisen te voldoen. Je moet immers kunnen vertrouwen op je werkkleding. Daarnaast moet je werkkleding er goed uitzien en de juiste uitstraling hebben. Het oog wil ook wat. Ons advies hierin is eenvoudig: kies voor een hoodie van Herock

Waarom je voor Herock moet kiezen voor een hoodie om in te werken

Het is eenvoudig te verklaren waarom we een merk als Herock adviseren als je op zoek bent naar een hoodie om in te werken. Herock ontwerpt en ontwikkelt werkkleding aan de hand van de wensen van de gebruikers. Jouw wensen dus! Dit is duidelijk te zien aan de werkkleding van dit merk, zoals de hoodies. De kleding van Herock is van uitstekende kwaliteit en zeer sterk, maar biedt ook het gewenste comfort om in te werken. 

Herock werkkleding wordt ontwikkeld om de gebruiker bescherming te bieden in de meest extreme omstandigheden. De kleding moet dan ook eerst uitgebreide tests volledig doorstaan voordat het op de markt wordt gebracht. Daarnaast heeft de kleding van Herock een stoer imago. Je kunt hier zeker mee voor de dag komen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze kleding gebruikt wordt om in te werken, maar ook veel privé gedragen wordt. Je ziet eigenlijk het verschil niet! 

Capuchontruien van Herock

De capuchontruien van Herock passen volledig bij het imago van dit merk. De hoodies zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een uitstraling waarmee jij zeker gezien kan (en wil) worden. Een Capuchontrui van Herock is gemaakt van 80% voorgekrompen katoen en 20% polyester aan de buitenkant. De binnenkant is voorzien van Teddy Sherpa polyester voor een lekker zacht en warm draagcomfort. 

De rib manchetten en de rib onderkant zorgt ervoor dat de hoodie mooi in model blijft. Daarnaast is zijn de hoodies voorzien van de karakteristieke kangaroo zak en een Herock borduring. De capuchon is met een koord verstelbaar. Herock heeft hoodies in de collectie die voorzien zijn van een lange rits aan de voorkant, waardoor deze capuchontrui ook gedragen kan worden als werkvest.  

Herock hoodies bestellen

Het zal je niet verbazen dat een topmerk als Herock volledig past in ons assortiment. Het merk biedt een hoge kwaliteit werkkleding met een uitstekende uitstraling. Dit past dan ook uitstekend bij ons motto: 71WorkX, where workwear meets style. Met deze kleding kun je prima voor de dag komen. Bij ons vind je de volledige collectie van Herock. Alle nieuwste modellen hebben wij als eerste.  

Voordat je Herock hoodies gaat bestellen, is het wel raadzaam om naar het maattabel te kijken. De maatvoering van dit Amerikaanse merk loopt iets anders dan wij in Europa gewend zijn. Je kunt jouw maat op een eenvoudige manier bepalen met behulp van de maattabel die je bij de productspecificaties zult vinden. Mocht je nog vragen hebben, of behoefte aan een persoonlijk advies over de Herock werkkleding, kun je altijd contact met ons opnemen. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder. 

Lees meer Lees minder