Nieuw binnen
Uitgelichte Werkbroeken
Ontdek Dickies Workwear

Ontdek onze trendy werkkleding voor dames

Ontdek de grootste online collectie trendy dames werkkleding bij 71WorkX vind je altijd de passende werkoutfit die perfect bij je past! Sterk, veilig, functioneel én vrouwelijk.

Werkkleding is vaak gericht op mannen en heeft dus de pasvorm en uitstraling die bij mannen past. Onze collectie professionele werkkleding voor dames biedt alle functies die je nodig hebt, maar dan met een vrouwelijke pasvorm.

Het aantal dames dat werkt in industriële sectoren of sectoren waarvoor beschermende en kwalitatieve werkkleding is vereist, is de laatste jaren verviervoudigd.
Door een toenemende vraag naar specifieke dameswerkkleding, spelen wij hierop in door ons assortiment dameswerkkleding nog verder uit te breiden. Want, dames willen hun eigen werkkleding die specifiek is afgestemd en recht doet aan hun vrouwelijke pasvormen en uitstraling.

Juist daarom nemen wij alleen werkkleding in onze collectie op die op het gebied van stijl, comfort en kwaliteit aan alle eisen voldoet voor o.a. bouw en industrie tot de zorgsector.

Schilderskleding voor dames

Zoals bijvoorbeeld schilderskleding speciaal voor vrouwen. De dames schilderswerkbroek beschikt over alle gewenste zakken die een schilder nodig heeft en daarnaast ook een goede vrouwelijke pasvorm. De dames werkpolo maakt de schildersset helemaal compleet.

In de zomer werk je luchtig en comfortabel in onze zomer werkkleding en in de winter houden onze werkjassen, werkschoenen en knitwear je lekker warm en veilig!

Bedrukken of boduren van werkkleding met je bedrijfslogo

De werkkleding moet voldoen aan de gestelde veiligheidseisen in de branche waarin je actief bent, maar de kleding moet tevens aansluiten op de identiteit van je organisatie.

Uiteraard kun je ook alle dameswerkkleding laten bedrukken of borduren. Dit zorgt ervoor dat de kleding niet alleen functioneel is, het maakt je bedrijfskleding ook tot het visitekaartje van je bedrijf.

Zoek je elegantere werkschoenen voor dames?

Naast onze uitgebreide collectie werkkleding hebben wij ook een groot assortiment dames werkschoenen, geschikt voor veel verschillende beroepen en werkomgevingen.

De werkschoenen passen zich aan de vrouwelijke voetanatomie aan door de geoptimaliseerde pasvorm en bieden een aangenaam draagcomfort en zijn verkrijgbaar in alle kleuren, modellen en veiligheidsklassen.

Het is belangrijk dat je een schoen aanschaft die past bij het beroep dat je uitoefent. Er zit veel verschil in het materiaal, de veiligheidsnorm en het model, zo zijn de dames veiligheidsschoenen bij ons te koop in de veiligheidsklassen: S1, S2, S3, S1P, SB en je kunt bij ons ook onbeveiligde werkschoenen bestellen.

Wil je dat we langskomen?

Wil je je afdeling of organisatie in het nieuw steken? Een van onze vertegenwoordigers komt graag langs om de collectie te showen en of te passen. Stuur een e-mail naar: [email protected] en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Koop je je dames werkkleding e.o. werkschoenen bij 71WorkX, dan profiteer je van een uitstekende klantenservice, snelle levering en bij een bestelling boven de €75,= excl. BTW zelfs gratis verzending.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.