Hultafors

Hultafors

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
  1. (18) producten

Artikelen 1-36 of 107

Sorteren:
Pry Bar Aluminium - Hultafors
Bekijk
Hultafors Pozidriv Schroevendraaier
Bekijk
Hultafors  Phillips Schroevendraaier
Bekijk
Hultafors Reserve Slaglijn AL
Bekijk
Hultafors Lijmklem met zwenkbaar handvat CFP
Bekijk
Hultafors Sleufschroevendraaier
Bekijk
Hultafors Reserve Slaglijn CLP - Hultafors
Bekijk
Hultafors Reserve Dop HDC
Bekijk
Hultafors Rafter Square
Bekijk
Hultafors Tool Bucket
Bekijk
Hultafors Holbeitel OGC
Bekijk
Hultafors Chisel EDC
Bekijk
Hultafors Laser Afstandsmeter HDL 20
Bekijk
Hultafors Waterpas Aluminium PV
Bekijk
Voorhamer SRP - Hultafors
Bekijk
Hultafors Sledge Shaft Straight with Steel Wedge
Bekijk
Bending Bar Aluminium H 700 B - Hultafors
Bekijk
Aluminium buigstang H 480 B - Hultafors
Bekijk
Aluminium breekstang, met stalen punt 1500mm - Hultafors
Bekijk
Aluminium breekstang, met stalen punt 1200mm - Hultafors
Bekijk
Pry Bar Aluminium - Hultafors
Bekijk
Wig - Hultafors
Bekijk
Wrecking Bar Steel 108 MINI 5-pack - Hultafors
Bekijk
Wrecking Bar Steel 108 - Hultafors
Bekijk
Hultafors Instelbare stalen Koevoet 209 SB
Bekijk
Hultafors Wrecking Bar Steel 109 12"
Bekijk
Wrecking Bar Steel 107 900 g - Hultafors
Bekijk
Hultafors Dead Blow Hammer DB
Bekijk
Rubber Mallet GU - Hultafors
Bekijk
Koperhamer CU - Hultafors
Bekijk
Metselaarshamer M 820 g	 - Hultafors
Bekijk
Combi Hammer T-Block - Hultafors
Bekijk
Pein Hammer T-Block - Hultafors
Bekijk
Hultafors Klauwhamer TR
Bekijk
Hultafors Klauwhamer TC
Bekijk
Claw Hammer EL - Hultafors
Bekijk

Hultafors, voor gereedschap van een hoge kwaliteit voor professionals

Als je een vakman of vakvrouw ziet werken met gereedschap van Hultafors, dan weet je direct dat hij of zij veel aandacht besteedt aan zijn of haar materiaalkeuze. Gereedschap van Hultafors is toonaangevend in deze branche. Het merk staat voor gereedschap van een hoge kwaliteit dat gemaakt is voor professionals, maar de ervaren doe-het-zelver zal er ook zeker blij mee zijn en er “handig gebruik van maken”. Je kunt voor de volledige 100% vertrouwen op dit topmerk.

Hultafors is één van de meest internationaal aansprekende merken in handgereedschap. Veel professionals uit de bouw en industrie branche maken gebruik van dit gereedschap. Een goede vakman kan immers niet zonder goed gereedschap. Hultafors is al ruim 130 jaar actief in deze branche. Het merk is ooit begonnen met het vervaardigen van een duimstok, maar is tegenwoordig een aanbieder van een veelzijdig assortiment in geavanceerde handgereedschappen.

Betrouwbaar gereedschap van Hultafors

Hultafors staat voor gereedschap van een zeer goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Veel professionals, die dagelijks topprestaties moeten leveren, kiezen dan ook graag voor dit van oorsprong Zweedse merk. Het merk heeft zich al lang bewezen op fronten als functionaliteit, precisie en betrouwbaarheid. Als je moet kunnen vertrouwen op je gereedschap is dit de beste keuze.

Het assortiment van Hultafors

Als officiële dealer van Hultafors bieden we het volledige assortiment van dit merk. Als je rondkijkt in onze webshop, zie je dat er een ruime keuze is in geavanceerd handgereedschap van dit merk. Kijk bijvoorbeeld maar naar het assortiment in hamers. In onze webshop kun je terecht voor klauwhamers, combihamers, koperhamers, metselaarshamers, penhamers, rubberen hamers en voorhamers.    

De hamers liggen stevig en comfortabel in de hand en bieden hiermee een absoluut gebruiksgemak en een maximale veiligheid. De hamers hebben een gesmede kop. Het slagvlak is inductie gehard. Daarnaast hebben we terugslag loze hamers die dankzij de doorslaande beweging van de stalen kogels in de kop, praktisch niet terug slaan.

Naast hamers kunnen we je helpen aan diverse bijlen en professioneel slaggereedschap.  Daarnaast hebben we een ruime keuze in koevoeten en breekijzers van diverse maatvoeringen, zoals een aluminium breekstang met een stalen punt, een aluminium buigstang of een instelbare stalen koevoet.

Ook voor precisie meetgereedschap van Hultafors kun je bij ons terecht. Op de waterpassen en de glassnijders meetstokken van het Zweedse merk kun je absoluut vertrouwen. De landmetermaat, de slaglijn of een rolmaat van Hultafors kunnen jouw nauwkeurige partner zijn. Het materiaal is duurzaam afgewerkt met een oog voor detail. Ook bij intensief gebruik blijft dit gereedschap in uitstekende staat om van grote waarde voor je te zijn.

Gereedschapskisten om het gereedschap van Hultafors in op te bergen

Het gereedschap van Hultafors kan nóg zo functioneel zijn, je moet het wél binnen handbereik hebben. In dit kader willen we je graag wijzen op diverse handige accessoires om het gereedschap op een efficiënte en veilige manier in op te bergen. Denk aan onze gereedschapskisten, gereedschapstassen, spijker- en schroef tassen, holsterzakken, gereedschapsriemen en rugzakken. Op deze manier ben je in één keer klaar en kun je goed voorbereid je aan je klus beginnen.

Advies over professioneel gereedschap van Hultafors

Zoals je merkt kun je bij 71WorkX niet alleen terecht voor werkkleding, maar ook voor het professionele gereedschap van Hultafors. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder bij het samenstellen van jouw materiaal. 

Lees meer Lees minder