Hultafors

Filters
Filters
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
-
Let op excl. BTW prijs

Artikel 1-36 van 96

Pagina

Artikel 1-36 van 96

Pagina

Hultafors, voor gereedschap van een hoge kwaliteit voor professionals

Als je een vakman of vakvrouw ziet werken met gereedschap van Hultafors, dan weet je direct dat hij of zij veel aandacht besteedt aan zijn of haar materiaalkeuze. Gereedschap van Hultafors is toonaangevend in deze branche. Het merk staat voor gereedschap van een hoge kwaliteit dat gemaakt is voor professionals, maar de ervaren doe-het-zelver zal er ook zeker blij mee zijn en er “handig gebruik van maken”. Je kunt voor de volledige 100% vertrouwen op dit topmerk.

Hultafors is één van de meest internationaal aansprekende merken in handgereedschap. Veel professionals uit de bouw en industrie branche maken gebruik van dit gereedschap. Een goede vakman kan immers niet zonder goed gereedschap. Hultafors is al ruim 130 jaar actief in deze branche. Het merk is ooit begonnen met het vervaardigen van een duimstok, maar is tegenwoordig een aanbieder van een veelzijdig assortiment in geavanceerde handgereedschappen.

Betrouwbaar gereedschap van Hultafors

Hultafors staat voor gereedschap van een zeer goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Veel professionals, die dagelijks topprestaties moeten leveren, kiezen dan ook graag voor dit van oorsprong Zweedse merk. Het merk heeft zich al lang bewezen op fronten als functionaliteit, precisie en betrouwbaarheid. Als je moet kunnen vertrouwen op je gereedschap is dit de beste keuze.

Het assortiment van Hultafors

Als officiële dealer van Hultafors bieden we het volledige assortiment van dit merk. Als je rondkijkt in onze webshop, zie je dat er een ruime keuze is in geavanceerd handgereedschap van dit merk. Kijk bijvoorbeeld maar naar het assortiment in hamers. In onze webshop kun je terecht voor klauwhamers, combihamers, koperhamers, metselaarshamers, penhamers, rubberen hamers en voorhamers.    

De hamers liggen stevig en comfortabel in de hand en bieden hiermee een absoluut gebruiksgemak en een maximale veiligheid. De hamers hebben een gesmede kop. Het slagvlak is inductie gehard. Daarnaast hebben we terugslag loze hamers die dankzij de doorslaande beweging van de stalen kogels in de kop, praktisch niet terug slaan.

Naast hamers kunnen we je helpen aan diverse bijlen en professioneel slaggereedschap.  Daarnaast hebben we een ruime keuze in koevoeten en breekijzers van diverse maatvoeringen, zoals een aluminium breekstang met een stalen punt, een aluminium buigstang of een instelbare stalen koevoet.

Ook voor precisie meetgereedschap van Hultafors kun je bij ons terecht. Op de waterpassen en de glassnijders meetstokken van het Zweedse merk kun je absoluut vertrouwen. De landmetermaat, de slaglijn of een rolmaat van Hultafors kunnen jouw nauwkeurige partner zijn. Het materiaal is duurzaam afgewerkt met een oog voor detail. Ook bij intensief gebruik blijft dit gereedschap in uitstekende staat om van grote waarde voor je te zijn.

Gereedschapskisten om het gereedschap van Hultafors in op te bergen

Het gereedschap van Hultafors kan nóg zo functioneel zijn, je moet het wél binnen handbereik hebben. In dit kader willen we je graag wijzen op diverse handige accessoires om het gereedschap op een efficiënte en veilige manier in op te bergen. Denk aan onze gereedschapskisten, gereedschapstassen, spijker- en schroef tassen, holsterzakken, gereedschapsriemen en rugzakken. Op deze manier ben je in één keer klaar en kun je goed voorbereid je aan je klus beginnen.

Advies over professioneel gereedschap van Hultafors

Zoals je merkt kun je bij 71WorkX niet alleen terecht voor werkkleding, maar ook voor het professionele gereedschap van Hultafors. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder bij het samenstellen van jouw materiaal. 

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.