Hyper Powerbanks, 's Werelds meest krachtige USB-C Battery Pack

De Hyper Juice Powerbank heeft slechts 2 tot 3 uur nodig om volledig op te laden, gecombineerd met HyperJuice's 100W-ingang en een 100W lader en zal het slechts 1 uur duren tot volledig opladen. 

Max luchtvaartmaatschappij veilig 100Wh / 27000mAh. Grootste Li-ion batterij capaciteit van TSA / EASA goedgekeurd voor vliegreizen.

Wat is de beste powerbank?

Als het aan ons ligt de Powerbanks van Hyper! De enige echte professionele externe batterijen voor het opladen van o.a. MacBook Pro, iPad, iPhone, drones, camera’s en andere USB-apparaten.

Vandaag de dag zijn er steeds meer apparaten die opgeladen worden met een USB-c aansluiting. Met de powerbanks van Hyper kun je verschillende apparaten tegelijk opladen, ook met een USB-a aansluiting. 

Powerbanks kun je overal mee naar toe nemen doordat en licht en handzaam zijn. Dit betekent in de praktijk dat je nooit meer ergens zonder stroom hoeft komen te zitten met je mobiele apparaat. 

Superhandig en ideaal voor als je vaak onderweg bent voor je werk en er geen oplaad mogelijkheid aanwezig is.

Waar moet je op letten

Bij de aanschaf van een powerbank is het belangrijk een aantal zaken goed in de gaten te houden. Voordat je er een gaat aanschaffen is het daarom belangrijk eerst goed te bepalen waar je deze voor wilt gaan gebruiken. Is het voor het opladen van je smartphone, je iPad of laptop en hoe vaak wil je deze apparaten opladen, dagelijks of slechts incidenteel, maw hoe vaak ga ik de powerbank gebruiken en waarvoor.

Als je de powerbank elke dag gebruikt, bijvoorbeeld voor het meerdere keren opladen van je tablet, dan heb je al een stuk meer capaciteit nodig dan als je de powerbank maar één keer per week gebruikt om je smartphone op te laden. En wil je een laptop opladen, reken er dan op dat je er een met zeer veel capaciteit nodig zult hebben.

Naast de capaciteit moet je ook goed letten op de stroomsterkte. Deze wordt uitgedrukt in ampère. Over het algemeen geldt, hoe hoger het aantal ampère, des te sneller je powerbank wordt opgeladen.

Hyper Juice 

HyperJuice-powerbanks zijn de enige externe MacBook-batterijen op de markt die jouw devices in alle werksituaties snel kunnen opladen.

De concurrerende merken leveren maximaal 60 watt output. De HyperJuice levert de 2 meest krachtige USB-C vermogensafgifte 3,0 profielen (100W en 60W) in één accu. 

Het Qualcomm Quick Charge systeem zorgt ervoor dat uw mobiel of tablet veel sneller oplaad dan met gewone laders, daarnaast apparaat beschikt het apparaat over een goede beveiliging dankzij het Multi Safety systeem.

 

Lees meer Lees minder