Werkjassen

Artikel 1-36 van 269

Pagina

Artikel 1-36 van 269

Pagina

Blåkläder werkjassen, mooi en onverslijtbaar

Als je als vakman of vakvrouw véél in de buitenlucht aan het werk bent, weet je dat je op je werkjas moet kunnen vertrouwen. Je wilt immers ongehinderd kunnen werken! Als je alleen genoegen neemt met de beste optie, is de kans groot dat je op Blåkläder werkjassen uitkomt. Dit Zweedse merk is al een geruime tijd onderscheidend op het gebied van werkkleding. Aan ieder detail wordt aandacht besteedt en jij zal als professional als géén ander weten dat dit nét het verschil maakt wanneer spanningen en uitdagingen zich voordoen.    

Blåkläder is al sinds 1959 actief in de werkkleding branche. Het Zweedse bedrijf heeft één duidelijke missie en dat is om degenen die het harde- en veeleisende werk uitvoeren te voorzien van passende werkkleding die geschikt is voor iedere gelegenheid. Hiermee legt het bedrijf de lat voor zichzelf zeer hoog, maar bewijst het hier probleemloos mee om te kunnen gaan. Dit zie je onder andere terug in de werkjassen van dit merk. Deze kledingstukken voldoen aan alle voorwaarden uit de praktijk.

Waarom je lang plezier zult hebben van een Blåkläder werkjas

We kunnen je makkelijk de belofte doen dat je lang plezier zult hebben van een Blåkläder werkjas. De jassen worden uiteraard eerst in praktijkomstandigheden getest door een groot testteam. Daarnaast worden er ook een aantal werkjassen bewust vernietigd en beschadigd (er wordt althans een poging gedaan om dit te doen). Dit klinkt wat gek, maar dat is het zeker niet! Door het vernietigen van de jassen, wordt onder andere de slijtvastheid, de scheur- en trekbestendigheid, de kleurechtheid en de krimp getest. Blåkläder voert deze tests niet alleen zelf uit, maar laat dit ook doen door een onafhankelijk testinstituut. 

Daarnaast is het goed te weten dat Blåkläder een levenslange garantie geeft op de naden van de werkjassen. Hiermee is het Zweedse merk uniek. Er is géén andere fabrikant die dit aanbiedt. Het is het sprekende bewijs dat Blåkläder overtuigd is van de kwaliteit van deze kleding. 

Werkjassen die voldoen aan jouw branche specifieke eisen

Als je als vakman of vakvrouw een nieuwe werkjas wilt aanschaffen, zul je een redelijke wensenlijst hebben. De werkjas moet uiteraard gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, functioneel zijn, maar ook een goede uitstraling hebben. Niet alleen de snit maar ook de eisen die aan de werkkleding gesteld wordt kan per beroepsgroep verschillen. 

Blåkläder heeft een zeer ruime collectie en kan aan iedere vraag voldoen. De werkjassen van dit merk voldoen uiteraard aan alle branche specifieke eisen. Je kunt kiezen uit gebreide softshell vesten, maar ook uit prettig gevoerde lichtgewicht winterjassen of winddichte fleece jacks. Zoals aangegeven produceert Blåkläder bedrijfskleding voor iedere gelegenheid. Dit merk biedt dan ook een uitgebreide collectie in high visibility werkjassen of vlam vertragende werkjassen. Blåkläder werkjassen voldoen uiteraard aan alle gestelde veiligheidsnormen. 

De werkjassen van Blåkläder zijn comfortabel, duurzaam en gemaakt van hoogwaardige ademende materialen. De jassen zijn uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast onderscheiden de jassen zich in comfort en functionaliteit. Om volledig aan dit laatste punt te voldoen staan de mensen van Blåkläder direct in contact met de vakmensen uit de praktijk en luisteren ze goed naar hun eisen. 

71WorkX, de officiële dealer voor Blåkläder werkjassen

Wil je de collectie van Blåkläder werkjassen ontdekken? Dan kun je uitstekend bij 71WorkX terecht. Wij zijn een officiële dealer van Blåkläder. Je kunt de volledige collectie van Blåkläder werkjassen op onze site vinden. Daarnaast zullen we ook als eerste de nieuwste modellen aan je kunnen presenteren. Blåkläder is immers een innoverend merk dat dagelijks bezig is met het uitwerken van ideeën en oplossingen die nog niemand anders heeft ontdekt. 

Heb je vragen over deze collectie of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers maken graag tijd voor je vrij om je persoonlijk te adviseren en al je vragen te beantwoorden. 

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.