Werktruien

Artikel 1-36 van 107

Pagina

Artikel 1-36 van 107

Pagina

Ontdek het comfort van de werktruien, pullovers en sweaters van Blåkläder

Soms is het erg lekker om in een trui, pullover of een sweater te werken, maar uiteraard weet je dat niet ieder kledingstuk hiervoor geschikt is. Als je wilt kunnen vertrouwen op een goede kwaliteit en een passende uitstraling kunnen we je zeker de kleding van Blåkläder adviseren. Als je het comfort van deze truien, pullovers of sweaters hebt ontdekt, wil je zeker niets anders. Dit is dan ook exact dé reden dat Blåkläder een grote groep echte fans heeft. 

Blåkläder is een zéér aansprekend Zweeds merk in werkkleding. Het merk is inmiddels één van de meest toonaangevende merken in deze branche. Als je kiest voor Blåkläder, kies je voor een perfecte combinatie van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en uitstraling. Dit zie je dan ook terug in alle kledingstukken, waaronder de truien, pullovers en sweaters.   Blåkläder zal moeiteloos voldoen aan jouw verwachtingen en deze zelfs overtreffen. De professionals die dit merk hebben ontdekt, willen niets anders! 

De werkkleding die aan al jouw eisen zal voldoen

Blåkläder heeft zichzelf tot doel gesteld om werkkleding te ontwerpen, produceren en ontwikkelen dat aansluit op alle wensen van professionals die het harde- en veeleisende werk moeten uitvoeren. Hoewel het merk hiermee de lat voor zichzelf wel heel hoog heeft gelegd, slaagt Blåkläder hier tot in de perfectie in. 

Blåkläder heeft een zeer uitgebreide kledinglijn waarin kledingstukken zijn opgenomen die geschikt zijn voor een grote diversiteit aan branches. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de snit maar ook naar de specifieke eisen die per beroepsgroep aan de werkkleding gesteld worden. Door direct in contact te staan met de vakmensen uit de praktijk, weet Blåkläder precies hoe ze aan jouw wensen kunnen voldoen. 

De beste trui, pullover en sweater om in te werken

Als jij alleen maar genoegen neemt met het allerbeste en zelfs de één na de beste optie niet genoeg voor je is, is Blåkläder hét merk voor je. Dit merk heeft precies dezelfde instelling! Het merk heeft er alles aan gedaan om een toonaangevende positie op deze markt te bereiken maar ook om dit succes uit te bouwen. 

Het merk heeft de volledige productie in eigen beheer om de hoge kwaliteitsstandaarden te kunnen blijven garanderen. Daarnaast wordt er alleen maar gebruik gemaakt van de beste materialen en de meest geavanceerde technieken om het perfecte resultaat te kunnen realiseren. Daarnaast is het merk nog dagelijks bezig om nieuwe ideeën en ontwikkelingen uit te werken om de huidige sterke positie op de markt te verstevigen. Deze instelling zie je onder andere terug in de truien, pullovers en sweaters van Blåkläder. Dit zijn perfecte kledingstukken om in te werken. 

Blåkläder werktruien, pullovers en sweaters ook in je vrije tijd

Een Blåkläder werktrui, pullover of sweater is uitstekend geschikt om in te werken, maar ook om in je vrije tijd te dragen. Eigenlijk zien deze kledingstukken er helemaal niet uit als werkkleding. Het is stoere bovenkleding met een mooie robuuste uitstraling waarmee je op ieder moment gezien kunt worden. 

Uiteraard speelt de factor kwaliteit wel een rol als je ervoor kiest om in een trui, pullover of sweater te werken, maar daarover hoef je je géén zorgen te maken. De kledingstukken van Blåkläder worden eerst uitgebreid in de praktijk getest voordat deze op de markt worden aangeboden. Daarnaast heeft het Zweedse merk een aantal truien, pullovers en sweaters op verschillende manieren bewust vernietigd en beschadigd (of een poging gedaan om dit te doen). Hiermee zijn er inzichten gecreëerd met betrekking tot de slijtvastheid, de scheur- en trekbestendigheid, de kleurechtheid en de krimp. Er wordt zelfs gebruik gemaakt van een onafhankelijk instituut als second opinion bij dit soort tests. Je kunt een Blåkläder trui, pullover en sweater dus gerust dragen om in te werken. 

Wist je dat Blåkläder het enige merk in deze branche is die een levenslange garantie biedt op de naden van de kledingstukken. Dit zegt uiteraard genoeg in het vertrouwen dat het merk heeft in de eigen kwaliteit. Je begrijpt direct waarom het bedrijf als sinds 1959 met zeer veel succes actief is op het gebied van werkkleding. 

De collectie van werktruien, pullovers en sweaters van Blåkläder 

Wil jij de collectie van truien, pullovers en sweaters van Blåkläder ontdekken? Dan ben je bij 71WorkX aan het juiste adres. Wij zijn een officiële Nederlandse dealer van Blåkläder. Dit betekent dat we de volledige collectie van dit topmerk in onze webshop hebben staan. Je vindt hier dus alle gebreide en service sweatshirts van dit merk.

Als je kijkt naar de productspecificaties van deze 100% katoenen bovenkleding, zie je dat deze zijn gemaakt van French Terry. Dit is een dikkere kwaliteit tricot die zorgt voor een optimaal comfort. De truien, pullovers en sweaters van Blåkläder zijn gemaakt van Oeko-Tex®100 gecertificeerd materiaal. De kledingstukken hebben ribgebreide manchetten en versterkte nek- en schoudernaden voor extra duurzaamheid. Als je kiest voor de kwaliteit van Blåkläder, krijg je kwaliteit tot in ieder detail.  

Heb je vragen over de collectie truien, pullovers en sweaters van Blåkläder? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder bij het maken van je keuze.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.