Jassen

Artikel 1-36 van 44

Pagina

Artikel 1-36 van 44

Pagina

Carhartt jassen

Als je in de buitenlucht werkt, dan is het ook van belang dat je een werkjas van hoge kwaliteit hebt. Carhartt jassen voldoen aan alle eisen waar een goede werkjas aan moet voldoen. De jassen zijn stevig, functioneel en zitten comfortabel. Daarnaast moet werkkleding er ook goed uitzien, zeker als je contact hebt met klanten tijden je werk. Carhartt is een merk van Amerikaanse origine dat ooit begonnen is met het produceren van stevige overalls van duck-stof en denim. Inmiddels bestaat het merk al meer dan 130 jaar en zijn de Carhartt jassen populair in vrijwel iedere sector. Sterker nog, de jassen worden ook veel als vrijetijdskleding gedragen.

Een Carhartt jas heren bestellen bij 71Workx

Ben jij op zoek naar een Carhartt jas voor mannen? Dan is het goed om te weten dat 71Workx de officiële dealer van Carhartt in Nederland is. Wil je een Carhartt jas goedkoop bestellen, dan ben je bij ons dus absoluut aan het juiste adres. Overigens kunnen vrouwen de jassen van het merk evengoed dragen. Bij 71Workx bieden we veel kleding van dit merk aan. Wij zijn zelf ook grote liefhebbers van het kwalitatief design waar Carhartt jackets bekend om staan.

Een werkjas is een van de belangrijkste onderdelen van je outfit wanneer je aan het werk bent. Niet alleen is de jas het eerste waar iemand naar kijkt, maar ook beschermt de jas je tegen de verschillende weersinvloeden. De Carhartt jassen zijn leuk om te zien, maar doen bovendien ook precies wat ze moeten doen. Ze beschermen vakmensen tegen weer en wind en hebben een zeer lange levensduur. Niet voor niets worden de Carhartt jassen ontzettend veel gedragen.

Carhartt jassen zijn stoer en stevig

Als je Carhartt jassen in enkele woorden zou moeten omschrijven, dan zou “stoer en stevig” de beste woordkeuze zijn. Dat zijn eigenschappen die je kunt toewijzen aan ieder kledingstuk van het merk. Echter, doe je de jassen eigenlijk tekort als je niet ook de overige eigenschappen benoemd. De jassen hebben een uitstekende pasvorm, zitten comfortabel, zijn zeer functioneel en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We durven bovendien ook best te beweren dat de jassen er goed uitzien. Niet voor niets worden de jassen namelijk ook veel als vrijetijdskleding gedragen.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.