Emma

Artikel 1-36 van 121

Pagina

Artikel 1-36 van 121

Pagina

Emma workwear

Bij 71Workx zijn we al jarenlang specialist op het gebied van bedrijfskleding. Wij bieden een ruim aanbod waarin je alles kan vinden wat jij nodig hebt voor je werk. Voor elk vakmanschap bieden wij geschikte workwear. De merken waar wij mee werken worden door ons zorgvuldig geselecteerd. Eén van onze topmerken is Emma. Met de Emma workwear kun je veilig en hip voor de dag komen op je werk. De Emma workwear collectie bestaat uit werkschoenen, werklaarzen en accessoires. Op deze pagina zie je wat de collectie Emma workwear allemaal te bieden heeft.

Emma werkschoenen

In de logistiek, opslag en de bouw kan het belangrijk zijn om de juiste werkschoenen te hebben. De Emma workwear maakt dit mogelijk. Zij bieden Emma workwear voor zowel mannen als vrouwen. Zij hebben speciale types die anatomisch zijn ontworpen en zijn gevormd naar de vrouwelijke voet. Zo kun je ook als vakvrouw zelfverzekerd op de werkvloer staan!

Emma werklaarzen

In de collectie voor Emma workwear vind je veel diversiteit in werklaarzen. De werklaarzen sluiten hoger aan bij je kuiten waardoor je ook beter bestand bent tegen modder en vocht. De meeste werklaarzen van de Emma workwear zijn ook voorzien van een stalen neus. Hierdoor kun je deze laarzen ook goed dragen in omgevingen zoals opslag, logistiek, landbouw of bouw.

Accessoires

Naast de schoenen en laarzen vind je in de collectie ook verschillende accessoires om jouw werk outfit helemaal compleet te maken. Voor je het weet loop jij er hip bij op het werk! In de pagina voor accessoires vind je speciale werk sokken en inlegzolen voor in de werkschoenen en -laarzen.

Bestel al je Emma workwear bij 71Workx

Heb je wat moois kunnen vinden in de Emma workwear? Eén van onze medewerkers voorziet je graag van een vakkundig advies! Heb je alles gevonden? Dan kun je binnen een paar muisklikken je producten bestellen. Bestel je vóór 15:00 uur, dan heb je de bestelling al binnen 2-8 werkdagen in huis.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.