Werkbroeken

Artikel 1-36 van 123

Pagina

Artikel 1-36 van 123

Pagina

Herock werkbroeken, mooi en onverwoestbaar

Herock werkbroeken onderscheiden zich door een meer dan uitstekende kwaliteit. Je kunt  onder alle omstandigheden volledig vertrouwen op deze werkbroek. Herock heeft veelzijdige keuzemogelijkheden in werkbroeken voor diverse branches. 

Herock heeft eigenlijk maar één doelstelling: het maken van werkkleding die je kunt dragen onder alle omstandigheden. Hierin is dit merk goed geslaagd. De werkkleding is van dusdanige kwaliteit dat het onverwoestbaar is. Daarom is deze kleding uitstekend geschikt voor een veelzijdigheid aan branches.   

Waarom kiezen voor Herock

De naam Herock geeft het eigenlijk al aan. De kleding is supersterk, erg duurzaam en niet stuk te krijgen. Dit is dan ook het handelsmerk van Herock. Hierdoor is dit de juiste keuze voor vakmensen die de zwaarste taken moeten uitvoeren in de meest extreme omstandigheden. Op de werkkleding van Herock kun je immers vertrouwen. 

Naast deze onverwoestbare uitstraling heeft Herock ook veel aandacht besteedt aan het design van de kleding. Ook dit is uitstekend gelukt. De kleding heeft een mooie stoere uitstraling waarmee je zeker voor de dag kunt komen. Ook Herock past dus uitstekend bij het motto van 71WorkX: where workwear meets style.

Veelzijdige keuze in de werkbroeken van Herock 

Herock heeft een zeer veelzijdige keuze in werkbroeken. Deze broeken sluiten uitstekend aan op de wensen van de professional op de werkvloer. De broeken zijn voorzien van diverse afneembare Velcro® taillelussen maar ook voldoende zijzakken, beenzakken en kniezakken. Iedere werkbroek van Herock is voorzien van vijf of meer opbergzakken om materialen en andere accessoires in op te bergen. Daarnaast ontbreekt het GSM zakje vanzelfsprekend niet. 

De broeken van Herock zijn verstevigd met 100% polyamide Cordura® en voorzien van een coating dat water, vuil en olie afstoot. De verstelbare taille en uitneembare zoom zorgt voor een uitstekend draagcomfort van deze Herock werkbroeken. Vanzelfsprekend is iedere werkbroek voorzien van reflecterende details.

Welke werkbroek van Herock is geschikt?

Herock heeft een dusdanig gevarieerde collectie, dat je altijd een geschikte werkbroek van dit merk zult vinden. Als je kijkt naar de ruime keuzemogelijkheid van Herock, kom je ook mooie spijkerbroek modellen tegen. Dit zijn werkbroeken met een jeans look. Deze multi-pocket werkbroeken zijn gemaakt van 100% jeans katoen met 100% polyamide Cordura® als verstevigingsmateriaal. Een mooie uitstraling hoeft dus niet ten koste te gaan van kwaliteit. Herock bewijst het.  

De werkbroeken van Herock zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en kleurstellingen. Heb je voor je eigen veiligheid een high visibility werkbroek nodig? Ook hiervoor kun je uitstekend bij Herock terecht. Het merk heeft gecertificeerde kleding in zowel fluor oranje als de felgele kleur.

Herock en Sherock

Als je de naam Herock splitst, kom je uit op de woorden “he” en “rock”. Het laatste woord geeft de kwaliteit van de kleding aan, het eerste woord duidt op de doelgroep. Echter is deze doelgroep veel uitgebreider dan in het verleden. Steeds meer dames staan hun mannetje in de oorspronkelijke “mannenberoepen”. Hier springt het “stenen” merk uitstekend op in. Naast Herock is ook Sherock in het leven geroepen, de kledinglijn van dit merk voor dames.

De dameslijn van dit topmerk heeft dezelfde topkwaliteit als de mannenlijn en is volledig ontworpen voor de vrouwelijke pasvorm. Op deze manier worden ook de dames voorzien van uitstekende werkkleding met een stoer design.

Officiële Herock dealer

71WorkX is een officiële dealer van Herock bedrijfskleding. Hierdoor weet je zeker dat je op deze website de volledige collectie van dit topmerk kunt vinden. Alle nieuwste modellen hebben wij als eerste. Als je het bij ons niet vindt, heeft niemand het. 

De maat van Herock werkbroeken bepalen

Herock is een Amerikaans merk die een andere maatvoering heeft dan wij gewend zijn. Daarom is het verstandig om even goed je maten op te meten om de juiste keuze te maken. Met betrekking tot een werkbroek, kun je dit op een eenvoudige wijze doen.

Leg hiervoor je eigen broek, met de knoop en de rits dicht, op een vlakke ondergrond en trek de broekband strak aan. Meet nu de broekband van links naar rechts. Het aantal centimeters is je Herock broekmaat. Je kunt ook op onze handige maattabel kijken, die je bij iedere productspecificatie zult vinden.

Heb je vragen over de maatvoering of over de Herock of Sherock kledinglijn? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder bij het maken van jouw keuze.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.