Jeans

30 Artikelen

30 Artikelen

Werkspijkerbroeken

Werkspijkerbroeken zijn ideaal voor mensen die het niet prettig vinden om in een standaard werkbroek te lopen. Een werkbroek jeans heeft de uitstraling van een normale spijkerbroek, maar is een stuk steviger. Hierdoor worden jouw benen beter beschermd. Daarbij komt dat een werkbroek spijker van betere kwaliteit is dan een normale spijkerbroek. Hierdoor hoef je niet om de haverklap een nieuwe broek te kopen. Ben je enthousiast? Dan overweeg je misschien zelf wel om werkspijkerbroeken te kopen. Neem in dat geval eens een kijkje in het assortiment van 71Workx. Wij verkopen namelijk verschillende soorten werk jeans.

Werkbroek jeans van hoogwaardige kwaliteit

Omdat werkspijkerbroeken veel weg hebben van een standaard spijkerbroek, denk je mogelijk dat ze van dezelfde kwaliteit zijn. Toch is dit een misvatting. Bij de productie van denim werkbroeken wordt namelijk een extra sterke stof gebruikt. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat jouw broek binnen de kortste keren scheurt. Bovendien zijn werkspijkerbroeken in staat om lichaamswarmte goed vast te houden. Dit maakt dat een werkbroek jeans ook uitermate geschikt is als je veelal buiten werkt.

Lang, kort en driekwart

Wie denkt dat je bij 71Workx slechts één soort werkbroek jeans kunt kopen, heeft het mis. Wij verkopen namelijk talloze soorten werkspijkerbroeken. In ons assortiment kom je onder meer een groot aantal lange werk jeans tegen. Zoek je een werkbroek spijker die geschikt is voor warme dagen? Kies dan voor één van onze korte werkspijkerbroeken. Daarnaast koop je bij 71Workx een driekwart werkspijkerbroek. Met zo’n werkbroek bescherm je jouw knieën en bovendien kan jouw lichaam de warmte goed kwijt. Jouw benen zijn immers maar voor driekwart bedekt.

De werkspijkerbroeken van 71Workx verschillen overigens niet alleen in lengte van elkaar. Bij ons kun je namelijk een werkbroek jeans in verschillende kleuren kopen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor blauwe werk jeans, maar ook voor zwarte denim werkbroeken. Een ander belangrijk verschil zit hem in het aantal zakken. Je kunt een werkspijkerbroek kopen met enkel voor- en achterzakken, maar ook met extra zakken. Dit maakt dat werkspijkerbroeken geschikt zijn voor gebruik in nagenoeg iedere branche.

Werkspijkerbroek online bestellen

In fysieke winkels laat het aanbod werkspijkerbroeken vaak te wensen over. Meestal worden er slechts enkele werk jeans aangeboden. Reden genoeg om je tot 71Workx te richten. Bij ons vind je namelijk een groot aanbod werkbroek jeans. Heb je een geschikte werkbroek spijker gevonden? Dan kun je deze direct bestellen. Als je dit op werkdagen voor 15.00 uur doet, heb je jouw werkbroek spijker binnen circa 2 tot 8 werkdagen in huis. Bovendien heb je bij ons 14 dagen bedenktijd. Heb je een werkbroek jeans besteld, maar is deze te klein? Geen probleem, want je stuurt hem dan gewoon terug.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.