Regenbroeken

Filters
Filters
Selectie verfijnen
Prijs
-
Let op excl. BTW prijs

Artikel 1-36 van 49

Pagina

Artikel 1-36 van 49

Pagina

Professionele regenbroeken

Als je voornamelijk buiten werkt, draag je waarschijnlijk vaak een werkbroek. Voor de koude dagen heb je een lange werkbroek, terwijl je ’s zomers in een korte werkbroek loopt. Zoek je nog een geschikte werkbroek voor de regenachtige dagen? Dan zijn de regenbroeken van 71Workx iets voor jou. Met behulp onze regenbroeken heren zorg je ervoor dat jouw werkbroek droog blijft. Wil je een regenbroek kopen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment

Water- en winddicht

Op warme dagen is het vaak heerlijk om buiten te werken, maar bij kou en regen is dit een stuk minder aangenaam. Gelukkig kun jij je kleden tegen kou en regen. De regenbroeken heren van 71Workx helpen jou hier een handje bij. Onze broeken zorgen ervoor dat jouw benen droog blijven. Grote voordeel hiervan is dat je het minder snel koud krijgt. Doordat je bij ons een gevoerde regenbroek koopt, is deze ook winddicht. Draag je een gevoerde regenbroek van 71Workx als je aan het werk bent? Dan hoef je niet bang te zijn dat je kou vat.

Verschillende soorten regenbroeken

Heb je al een blik geworpen op ons assortiment? Dan is het je inmiddels al opgevallen dat wij verschillende regenbroeken heren verkopen. Zo kom je bij ons een regenbroek in verschillende kleuren tegen. Wij bieden daarnaast een goede regenbroek met reflecterende banden aan. Met zo’n werkbroek val je extra goed op als je in het donker of tijdens een regenbui aan het werk bent.

Een regenbroek heren is vaak gemaakt van dun materiaal, waardoor je nauwelijks merkt dat je er eentje draagt. Werk je veel op jouw knieën? Dan denk je mogelijk dat zo’n broek het snel begeeft. Als je voor een regenbroek van 71Workx kiest, hoef je hier niet bang voor te zijn. Een deel van onze regenbroeken heren is namelijk versterkt op de knieën. Hierdoor gaan ze langer mee. Daarnaast verkopen wij ook broeken waarvan de broekspijpen aan de achterzijde zijn versterkt.

Bestel jouw regenbroeken online bij 71Workx

Wil je een goede regenbroek kopen? Dan ben je bij 71Workx aan het juiste adres. Doordat onze regenbroeken heren gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, gaan ze lange tijd mee. Daarnaast kun je bij ons online een regenbroek kopen. Dit betekent dat je er de deur niet voor uit hoeft. Bestel je een gevoerde regenbroek op werkdagen voor 15.00 uur? Dan heb je deze binnen circa 2 tot 8 werkdagen in huis. Bovendien bieden wij jou 14 dagen bedenktijd op onze regenbroeken.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.