Werkjassen

Artikel 1-36 van 608

Pagina

Artikel 1-36 van 608

Pagina

Professionele werkjassen

Het weer in Nederland is nogal onvoorspelbaar. Werk je dag in dag uit in de buitenlucht? Dan heb je dit ongetwijfeld al eens aan den lijve ondervonden. Het ene moment kan de zon schijnen, terwijl het een paar minuten later met bakken uit de lucht kan komen. Daarom dragen veel mensen die in de buitenlucht werken werkjassen. Een werkjas heren is waterdicht en beschermt jou bovendien tegen de kou. Ben je overtuigd? Dan wil je zelf mogelijk wel werkjassen kopen. Neem in dat geval eens een kijkje in het assortiment van 71Workx.

Voor iedereen een geschikte werkjas

Als je een blik op ons assortiment werpt, valt je direct op dat wij allerlei soorten werkjassen verkopen. Zo kun je bij ons werkjassen kopen in nagenoeg iedere kleur. Bovendien kun je bij 71Workx niet alleen een effen werkjas kopen, maar ook een geblokte werkjas. Door deze grote variatie aan werkjassen moet het wel heel raar lopen wil je bij ons geen geschikte jas vinden die je kunt dragen tijdens het uitoefenen van jouw beroep.

Alle werkjassen van 71Workx zijn geschikt voor buiten. Toch val je niet met iedere werkjas heren even goed op. Werk je veelal langs de weg? Of werk je juist veel in het donker of bij slecht weer? Dan is het belangrijk dat je goed opvalt. Kies in dat geval voor reflecterende werkjassen. Deze jassen zijn voorzien van meerdere reflecterende banden, waardoor niemand jou meer over het hoofd ziet. Hierdoor kun jij jouw beroep voortaan nog veiliger uitoefenen.

Betaal nooit te veel voor jouw werkjas

Werkjassen zijn niet bepaald goedkoop. Omdat wij iedereen de mogelijkheid willen bieden een werkjas te kopen, kom je in ons assortiment een aantal goedkope werkjassen tegen. Voor zo’n jas betaal je niet de hoofdprijs, terwijl je wel profiteert van alle voordelen die een werkjas heren biedt. Bovendien kom je bij ons regelmatig een werkjas aanbieding tegen. Wij verkopen de jas dan voor een schijntje van de originele prijs. Hierdoor is het niet bepaald lastig om goedkope werkjassen te vinden als jij je tot 71Workx richt.

Koop werkjassen online bij 71Workx

Als je een werkjas heren nodig hebt, kun je bij een winkel langsgaan. Grote voordeel is dat je een jas hier direct kunt passen. Online kan dit niet. Laat je hierdoor niet weerhouden om werkjassen online te bestellen. Bij 71Workx heb je namelijk 14 dagen bedenktijd op bestelde werkkleding. Hierdoor kun je een werkjas altijd in alle rust passen en uitproberen. Is hij te groot of zit hij niet lekker? Stuur de jas dan naar ons terug. Wanneer je al betaald hebt, storten wij het bedrag terug op jouw rekening. Als je voor achteraf betalen hebt gekozen, hoef je teruggestuurde werkjassen uiteraard niet te betalen.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.