Winterjassen

Artikel 1-36 van 122

Pagina

Artikel 1-36 van 122

Pagina

Werkjas winter

Het weer kan in Nederland behoorlijk wisselvallig zijn. In de lente en zomer is het vaak aangenaam warm tot heet, terwijl het in de winter flink koud kan zijn. Als je voornamelijk buiten werkt, is het van belang om je hier goed tegen te kleden. ’s Zomers draag je mogelijk een korte broek en een T-shirt, maar ’s winters heb je dikkere werkkleding nodig. Zorg er daarom voor dat je een werkjas winter hebt. In het assortiment van 71Workx kom je verschillende soorten winterjas werkkleding tegen. Wacht daarom niet langer, maar neem snel een kijkje!

Voordelen van een werkjas winter

Niet iedereen ziet in waarom een werkjas winter nodig is. Toch moet je weten dat een werkjas heren winter de nodige voordelen met zich meebrengt. Allereerst is zo’n jas beter gevoerd dan de gemiddelde jas. Hierdoor blijft jouw lichaam lekker warm, zelfs op de meest koude dagen. Doordat deze jas relatief dik is, beschermt hij jouw lichaam ook een stuk beter dan een dunne jas. Daarbij komt dat een winter werkjas waterdicht is. Trek je hem op een regenachtige dag aan? Dan blijft jouw lichaam niet alleen warm, maar ook nog eens droog.

Koop je een bedrijfskleding winterjas voor jouw personeel? Dan maak je het hen aangenaam om op koude dagen buiten te werken. Je kunt zo’n jas bovendien benutten als reclamemiddel. Laat er bijvoorbeeld de naam en het logo van jouw bedrijf op drukken. Wanneer mensen jouw personeel zien werken in zo’n werkjas winter, komen ze met jouw bedrijf in aanraking. Dit kan je maar zo nieuwe klanten opleveren.

Voor iedereen geschikte winterjas werkkleding

Ben je overtuigd van de voordelen van winterjas werkkleding? Dan wil je zelf mogelijk wel een werkjas winter kopen. Wat dat betreft ben je bij 71Workx aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk een groot aantal winter werkjassen. In ons assortiment kom je onder meer een werkjas heren winter in verschillende kleuren tegen. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte jas te vinden. Daarnaast kun je bij ons een werkjas winter met reflecterende banden kopen. Als je zo’n jas draagt in het donker of tijdens slecht weer, ben je beter zichtbaar voor andere weggebruikers. Zodoende kun je jouw werk veiliger uitvoeren.

Waar koop je een werkjas winter?

Als je een werkjas heren winter zoekt, richt jij je mogelijk eerst tot de winkels bij jou in de buurt. Dit is een optie, maar hier vind je niet altijd een geschikte werkjas winter. Richt je daarom liever tot het internet. Bij 71Workx vind je namelijk een groot en divers assortiment werkjassen voor de winter. Twijfel je over de maat? Laat je hierdoor niet weerhouden een bestelling te plaatsen. Bij ons geniet je namelijk van 14 dagen bedenktijd. Hierdoor kun jij jouw werkjas heren winter probleemloos terugsturen als deze niet past of bevalt.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.