Werkschoenen

Filters
Filters
Selectie verfijnen
Maat
Geslacht
Kleur
Prijs
-
Let op excl. BTW prijs
Merk

Artikel 1-36 van 502

Pagina

Artikel 1-36 van 502

Pagina

Professionele werkschoenen

Doe je fysiek zwaar werk? Dan is het belangrijk om jouw lichaam goed te beschermen. Daarom raden wij je aan werkkleding te dragen. Werkschoenen zijn een belangrijk onderdeel van werkkleding. Met deze schoenen bescherm je jouw voeten namelijk. Als je op zoek bent naar werkschoenen heren, raden wij je aan eens een kijkje te nemen in het assortiment van 71Workx. Wij verkopen namelijk werkschoenen die voor ieder beroep te gebruiken zijn.

Waar moeten werkschoenen aan voldoen?

Niet iedere schoen mag maar zo het stempel werkschoen dragen. Er worden namelijk strenge eisen gesteld aan werkschoenen heren. Niet gek, want je gebruikt ze intensief. Daarom is het belangrijk dat je volledig op de schoenen kunt vertrouwen. Vandaar dat je bij 71Workx alleen werkschoenen kunt kopen die aan de hoogste eisen voldoen.

Alle schoenen in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en bieden de benodigde veiligheid. Bovendien zijn ze bestand tegen de verschillende weersomstandigheden, waardoor jij ze zowel binnen als buiten kunt dragen. Omdat je werkschoenen vaak vele uren achtereen draagt, is het ook belangrijk dat ze lekker zitten. Hier zijn wij ons maar al te goed bewust van. Vandaar dat onze work shoes een hoog comfort bieden. Ze voorkomen onder meer vermoeide voeten en drukplekken. Tot slot ventileren de schoenen ook voldoende, waardoor je minder snel zweetvoeten krijgt.

Voor iedereen een geschikte werkschoen

Heb je al voorzichtig een blik geworpen op het assortiment werkschoenen van 71Workx? Dan is het je ongetwijfeld al opgevallen dat wij op het gebied van work shoes behoorlijk wat te bieden hebben. Zo verkopen wij hoogwaardige veiligheidsschoenen en werkschoenen uit de verschillende veiligheidsklassen. Vind je de ‘standaard’ werkschoenen niet mooi? Geen probleem, want in ons assortiment komt je namelijk ook sportieve werkschoenen en werklaarzen tegen. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte werkschoen te vinden.

Veiligheid is belangrijker dan de prijs

Werkschoenen zijn over het algemeen niet bepaald goedkoop. Je kunt weliswaar goedkope werkschoenen kopen, maar dit is niet altijd verstandig. Waarom niet? Omdat goedkope werkschoenen vaak van (aanzienlijk) mindere kwaliteit zijn. Hierdoor worden jouw voeten mogelijk niet optimaal beschermd. Reden genoeg om niet lukraak voor de goedkoopste werkschoenen te kiezen. Veiligheid is namelijk een stuk belangrijker dan de prijs.

Waarom werkschoenen online kopen?

Niet iedereen is fan van online werkschoenen kopen. Dit komt vooral doordat je de schoenen niet eerst aan kunt passen voordat je ze koopt. Bestel je jouw werkschoenen heren bij 71Workx? Dan hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Bij ons heb je namelijk 14 dagen bedenktijd. Hierdoor kun je de schoenen thuis in alle rust aanpassen. Passen ze niet? Dan stuur je ze naar ons terug. Als je al betaald hebt, storten wij het geld terug op jouw rekening. Wanneer je voor achteraf betalen hebt gekozen, hoef je uiteraard niet te betalen voor jouw werkschoenen.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.