71Workx werkkleding

71WorkX Wear, voordelige werkkleding van een uitstekende kwaliteit

Ben je op zoek naar voordelige werkkleding die van een uitstekende kwaliteit is? Dan is 71WorkX Wear een uitstekende optie! 71WorkX Wear is ons eigen merk werkkleding. Deze kleding is verkrijgbaar in alle maten, diverse modellen en vooral diverse kleurstellingen. Wij weten zeker dat je jouw geschikte werkkleding hiertussen zult vinden.

Vol trots presenteren wij op deze en de volgende pagina’s ons eigen merk werkkleding. 71WorkX Wear is onder eigen naam geproduceerde werkkleding die wellicht volledig aansluit op jouw wensen. We hebben deze kleding in ons assortiment opgenomen om een goed maar vooral voordelig alternatief te bieden op de grote en bekende merken. Als de aanschaf van deze merken je nét even te prijzig is, of je hebt een eenmalige klus, is dit een hele aantrekkelijke optie. Daarnaast is het goed te weten dat deze kleding is uitgebracht in diverse kleuren. Je hebt dus een ruime keuzemogelijkheid!

Kinderoveralls in diverse kleurstellingen

Je kunt met 71WorkX Wear het hele gezin aankleden. Gaat de jongere generatie van je gezin je helpen met een klus of zelf een klus aanpakken? Wij hebben de juiste kleding hiervoor. In het eigen merk 71WorkX werkkleding is ook kinderkleding opgenomen. In deze lijn zijn bijvoorbeeld kinderoveralls te vinden in de maten 74, 86, 98, 104, 116, 128, 140, 152, 164 en 176.

Deze kinderoveralls zijn gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Deze werkkleding is voorzien van een handige tweeweg ritssluiting. Het elastiek in de rug (taille) zorgt voor een uitstekende pasvorm. De handige hulp kan ook gereedschap in het overall bewaren. De kinderoverall heeft namelijk zeer veel zakken, tot een duimstokzak aan toe! De kinderoveralls zijn verkrijgbaar in diverse kleurstellingen te weten: appelgroen, flessengroen, geel, korenblauw, navy, oranje, rood, roze, wit en zwart.

Voordelige 71WorkX eigen merk werkoverall

Natuurlijk heeft 71WorkX ook voordelige eigen merk werkoveralls voor volwassenen. Deze zijn vergelijkbaar met de kinderoveralls van 71WorkX Wear, maar dan natuurlijk wel in een grotere maat. Ook onze overalls voor volwassenen zijn gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Deze overalls zijn voorzien van een handige verdekte drukknoopsluiting en een elastiek in de taille voor een prettige pasvorm. Je spullen kun je opbergen in de diverse borst, zij en achterzakken. Het zal je niet verbazen dat ook deze overalls verkrijgbaar zijn in diverse kleurstellingen.

71WorkX Wear tuinbroeken voor volwassenen en kinderen

Vind je het prettiger om te werken in een tuinbroek dan kan dat natuurlijk ook. 71WorkX Wear heeft tuinbroeken voor volwassenen én kinderen. Door het elastiek bovenaan je schouders zit deze werkkleding altijd erg lekker. Daarnaast zijn ook de 71WorkX Wear tuinbroeken voorzien van diverse handige zakken. De tuinbroeken zijn verkrijgbaar in maat 44 t/m 66 voor volwassenen en maat 116 t/m 164 voor kinderen. De meeste tuinbroeken zijn ook in de maten 86 t/m 104 verkrijgbaar. Ook deze lijn is verkrijgbaar in diverse kleuren.

71WorkX werkkleding online bestellen

We zijn van plan om deze lijn in de toekomst zeker uit te breiden. Er hebben immers binnen een korte tijd al zeer veel mensen interesse getoond in deze kleding. Hou daarom ook zeker deze site in de gaten.

Je kunt de 71WorkX werkkleding snel en eenvoudig online bestellen via onze site. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies over deze kleding? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder met het maken van je keuze. 71WorkX Wear bewijst dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor werkkleding van uitstekende kwaliteit.

Lees meer Lees minder