Overalls

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (2) producten
 2. (2) producten
 3. (2) producten
 4. (2) producten
 5. (2) producten
 6. (2) producten
 7. (2) producten
 8. (2) producten
 9. (2) producten
 10. (2) producten
 11. (2) producten
 12. (2) producten
 13. (2) producten
 14. (2) producten
 15. (2) producten
 16. (2) producten
 17. (2) producten
 18. (3) producten
Kleur
 1. (2) producten
 2. (1) product
 3. (1) product
 4. (1) product

Dickies overall

Ben je op zoek naar een overall waarbij je verzekerd bent van een lange levensduur? Dan is een Dickies overall wellicht wat voor jou! De Dickies overalls zijn geschikt voor heren en dames. Daarnaast zijn de tuinbroeken gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn op een duurzame wijze geproduceerd. Aangezien duurzaamheid de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden, is dit een fijne gedachte! Op 71Workx shop je de overalls van dit kwalitatieve merk.

Oorsprong van Dickies overalls

De naam ‘overalls’ zegt het eigenlijk al: het is bestemd om over je kleding te dragen. Op deze manier ben je beschermd tegen vuil, olievlekken en vet op de werkvloer. Het idee achter een overall is dat je in je dagelijkse outfit naar het werk kunt komen, op het werk draag je een overall zodat je kleding niet vies wordt. Overalls waren vroeger dus zeker niet bedoeld als fashion item! Het was geen probleem als de overalls vuil waren of er een gat in zat.

Dickies overalls als fashion item

Vandaag de dag worden de Dickies overalls ook als mode-item gedragen! Deze overalls zijn verfijnder dan originele Dickies coveralls en zien er modieus uit. Wanneer je de juiste maat hebt, zijn ze perfect voor dagelijks gebruik!

Dickies overalls bestel je bij 71Workx

Wil jij graag een Dickies overall aanschaffen? Neem dan zeker een kijkje op onze webshop! Wij verkopen verschillende Dickies overalls. Ben je daarnaast nog op zoek naar specifieke (werk)kleding van dit merk? Maak dan gebruik van onze handige filters en vind eenvoudig jouw perfecte outfit.

Indien je een bestelling plaatst van meer dan €75,00 excl. btw, ontvang je gratis verzendkosten. Daarnaast heb je bij ons altijd 14 dagen bedenktijd. Op deze manier ben je er zeker van dat de Dickies overall voldoet aan jouw wensen! Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Kortom: ben je op zoek naar de perfecte Dickies overall? Bestel deze dan op 71Workx! Heb je nog vragen of ontvang je graag advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte overall. De klantenservice is geopend op werkdagen van 8:30-16:30.

Lees meer Lees minder