Dunderdon werkkleding voor stijlvolle functionaliteit én kwaliteit

Dunderdon is een innovatief merk in werkkleding, dat garant staat voor stijlvolle functionaliteit in combinatie met kwaliteit. Het merk heeft een zeer veelzijdig assortiment in workwear waarmee jij uitstekend mee voor de dag kunt komen. In dit opzicht past het merk dan ook uitstekend bij 71WorkX, where workwear meets style.

Je kunt je volledig aankleden met kleding van Dunderdon. Van werkbroeken tot werkvesten en van werktruien tot werkshirts, het Zweedse merk heeft het. De kleding staat bekend om een superieure functionaliteit, die op een geraffineerde wijze wordt gecombineerd met een uitstekende kwaliteit. De ontwerpen hebben een tijdloze uitstraling, wat een perfect design aan de kleding geeft. De kleding heeft een uitstekende pasvorm en stijl. Je kunt eigenlijk altijd voor de dag komen met kleding van Dunderdon. Er zijn veel mensen die absoluut fan zijn van het merk.

Dunderdon Workwear onderdeel van de Hultafors group

Als we aangeven dat Dunderdon Workwear (net als onder andere Snickers) een onderdeel is van de Hultafors group weet je eigenlijk al genoeg. Het merk heeft hoge standaarden in aspecten als kwaliteit, innovatie en draagcomfort. Al sinds de oprichting in 1997 heeft dit bedrijf veel aandacht besteedt aan innovatie van het assortiment dat dan ook een absolute vakmanschap uitstraalt. Hierbij wordt op geen enkele wijze concessie gedaan in de stijl van de kleding. De kleding is volledig afgestemd op de wensen van de vak professional, in welke branche deze ook maar werkzaam is. Dit resulteert in een uitgebreid assortiment met een veelzijdige keuzemogelijkheid.

Officiële dealer van Dunderdon Workwear

71WorkX is een officiële dealer van dit Zweedse topmerk. Dit betekent dat we het volledige assortiment van het merk voor je in onze webshop hebben. Als je het hier niet vindt, zul je het nergens vinden. Daarnaast zal ook al het nieuwe workwear dat het merk in de toekomst op de markt gaat brengen, ook hier als eerste te vinden zijn. We kunnen in dit opzicht nog veel van dit merk verwachten. Het merk is continu bezig met het innoveren en nog verder verbeteren van hun assortiment. De filosofie van het merk sluit hier dan ook zeker bij aan:

“We respect the past, but we don’t rely on it”.   

Werkjassen en werkvesten van Dunderdon

Als je op zoek bent naar een functionele werkjas of werkvest, kun je goed terecht bij Dunderdon. Het merk heeft werkjassen in diverse stijlen uitgebracht in diverse aansprekende stijlen, waaronder een stretch jas, een wollen jas of een sweater jack. De jassen zijn gemaakt van een sterke en duurzame stof en is voorzien van YKK ritsen. De zakken zijn op een dusdanige manier in de werkjassen geïntegreerd dat ze zeer functioneel zijn als je aan het werk bent. Ditzelfde is van toepassing bij de werkvesten van Dunderdon. Ook in deze range heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een bodywarmer van comfortabele stretch stof. Als je veel buiten werkt is het Condura model een goede keuze, door de winddichte eigenschappen. In dit kader is het ook goed om te vermelden dat Dunderdon ook heerlijke ijsmutsen heeft, die je bij ons kunt bestellen.

Veelzijdige keuze in werkbroeken van Dunderdon

Ook in de werkbroeken van Dunderdon heb je een zeer veelzijdige keuze. Voor ieder gebruiksdoel heeft het merk een geschikte en functionele werkbroek met een mooie uitstraling. Denk hierbij onder andere aan zeer functionele timmermans broeken, handige afritsbroeken en werkbroeken in denim stijl. Voor de mooie zomerdag hebben we handige shorts voor je beschikbaar. De broeken en shorts hebben een uitstekende pasvorm om op een prettige wijze je werk te kunnen verrichten. Naast de werkbroeken van dit topmerk, hebben we ook de bijbehorende accessoires zoals broekriemen van Dunderdon in ons assortiment.

Werk bovenkleding van Dunderdon

Ook in bovenkleding heeft Dunderdon veel keuzemogelijkheden. Je kunt bij dit merk terecht voor handige sweaters, truien, hoodies en T-shirts met lange- en korte mouwen. Voor iedere gebruikers doelstelling zit je bij Dunderdon goed. Daarnaast heeft het merk ook stijlvolle overhemden in de collectie. Deze stijlvolle overhemden hebben een tijdloze maar sportieve uitstraling waardoor je keurig netjes op je afspraak zult verschijnen.

Dunderdon (thermo) ondergoed

Tot slot willen je wijzen op het ondergoed van Dunderdon. Zoals we eerder hierboven al aangegeven hebben, kun je je volledig aankleden met kleding van het Zweedse merk. Dunderdon heeft heerlijk thermo ondergoed om je boven- en onderlichaam goed warm te houden als je aan het werk bent onder koude omstandigheden. Daarnaast kun je kiezen voor Dunderdon boxershorts voor dagelijks gebruik.

Persoonlijk advies over de Dunderdon collectie

Kijk gerust rond in onze webshop naar het assortiment van Dunderdon. Je zult ongetwijfeld een keuze kunnen maken uit de veelzijdige collectie van dit merk. Mocht je twijfelen wat voor jou de beste keuze is, mag je gerust contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Wij kijken graag met je mee om te bepalen wat voor jou de beste optie is.

Lees meer Lees minder