MAXGUARD werkschoenen en werklaarzen, Duits vakmanschap van de hoogste kwaliteit

Als je tijdens je werk lang moet staan of veel moet lopen, wil je kunnen vertrouwen op je schoeisel. Goede werkschoenen en werklaarzen zijn van het grootste belang om lichamelijke klachten te voorkomen. Als je op zoek gaat naar een werkschoen of werklaars van de hoogste kwaliteit komen MAXGUARD werkschoenen en werklaarzen zeker in aanmerking. Dit merk belichaamt Duits vakmanschap.

MAXGUARD bewijst dat een goede werkschoen en werklaars helemaal niet van ver hoeft te komen. Dit merk onderscheidt zich door kwaliteit en vakmanschap. De werkschoenen en werklaarzen voldoen uiteraard aan alle gestelde veiligheidsvoorschriften maar dit merk ziet deze voorschriften als een minimumeis die zo ver mogelijk overtroffen moet worden. Bij MAXGUARD is alleen het beste goed genoeg en ziet het bedrijf het als doelstelling om ook die standaard te overtreffen. Dit zie je terug in alle productieprocessen.

Vakmanschap in de ontwikkeling en productie van een MAXGUARD werkschoen en werklaars

MAXGUARD legt zichzelf zeer hoge eisen op en om hieraan te voldoen of deze norm zelfs te overtreffen werkt het merk samen met de beste designers, schoentechnici en productiefaciliteiten. Het ontwerp en de ontwikkeling van de werkschoenen en werklaarzen worden volledig verzorgd door het merk zelf, in samenwerking met award winnende ontwerpstudio’s. De behoeften uit de praktijk worden uiteraard meegenomen in de vormgeving van de schoen of laars. De keuze voor de materialen die gebruikt worden voldoen aan zeer strenge kwaliteitsrichtlijnen.

De werkschoenen en werklaarzen van MAXGUARD worden volledig vervaardigd en geproduceerd in de meest moderne productielocaties in Duitsland. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde technologische apparatuur. Alle processen worden bewaakt door ervaren schoentechnici. Je zou het dan ook bijna niet geloven dat er ook een deel van de schoen met de hand wordt gemaakt, dat is echt zo! Het bovenste deel van de schoen is handwerk.

Technologie van MAXGUARD werkschoenen en werklaarzen

MAXGUARD werkschoenen en werklaarzen zijn voorzien van zeel veel geavanceerde technologieën. Alle modellen zijn uitgerust met de nieuwste MAXGUARD innovaties waardoor je deze schoen of laars kunt gebruiken voor iedere specifieke werkomgeving. De schoenen en laarzen van MAXGUARD hebben een allround bescherming door de MAX-Roof, een speciale rubberen zool of zijn voorzien van het MAX-3fit®-System. Dit is een modulaire inlegzool met meerdere breedtes, die zich individueel aanpast aan je voet en optimaal loopcomfort biedt.

MAXGUARD heeft ook schoenen en laarzen met het innovatieve SYMPATEX® membraan. Hiermee hou je droge voeten als je onder natte omstandigheden buiten werkt. De nieuwe MAXGUARD modellen zijn uitgevoerd met het beste van SYMPATEX® – de innovatieve Moisture-Tech® technologie. De SYMPATEX® membraan is 100 % waterdicht, winddicht en ademend.

MAXGUARD heeft werkschoenen die een hoger model hebben maar ook lagere sneaker modellen. Deze modellen hebben een sportieve look maar zijn wel voorzien van een neusbescherming van het hoogwaardige materiaal aluminium. Dit is net zo veilig als een stalen kap, maar 40 % lichter. Het Gordon model is gemaakt van glad, volnerf rundleder. Het is een werkschoen met een hele nette uitstraling die wel volledig voldoet aan jouw (veiligheids) eisen.

MAXGUARD werkschoenen en werklaarzen trendy én veilig

Op MAXGUARD werkschoenen en werklaarzen kun jij volledig vertrouwen. Door de bovenstaande technologieën die in de schoenen of laarzen zijn verwerkt, bieden ze je een optimaal comfort. Je kunt er de hele dag comfortabel op lopen terwijl je schoenen of laarzen worden beschermd tegen alle mogelijke gevaren op en rondom de werkplek. Je voelt dat er hoge eisen zijn gesteld aan de ontwikkeling en productie van deze schoenen of laarzen. Dit past uitstekend bij de hoge eisen die je als echte professional aan jezelf stelt. Je moet kunnen vertrouwen op je werkkleding en je equipment en dat kan als je kiest voor werkschoenen en werklaarzen van MAXGUARD.

Daarnaast bewijst MAXGUARD dat trendy én veilig ook uitstekend samen kan gaan. De schoenen of laarzen zijn niet alleen functioneel maar hebben ook een mooie, stoere uitstraling. Dit past uitstekend bij het motto van 71WorkX: where workwear meets style. We zijn er dan ook trots op dat we een officiële dealer zijn van MAXGUARD. Je kunt bij ons het volledige assortiment van dit Duitse topmerk in onze webshop terugvinden. Alle nieuwste modellen vind je hier als eerste. De schoenen en laarzen van dit merk zijn verkrijgbaar in de maten 35 ™ 47. Heb je hier vragen over of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Ontdek hier het Duitse vakmanschap van de hoogste kwaliteit in werkschoenen en werklaarzen.

Lees meer Lees minder