Werkschoenen

Comfortabele werkschoenen van Sika

Als je een werkschoen van Sika alleen al even past merk je het al. Deze werkschoenen zitten als gegoten! Het lijkt wel alsof je de pantoffels aan doet die je al jaren hebt. Je merkt direct dat het merk bereid is om nét even dat stapje extra te zetten om je verwachtingen te overtreffen. Of dit nu met een ​​extra antislip zool is of met nog meer comfort, dat stapje extra wordt gezet zodat jij als professional ook weer dat stapje extra kunt zetten als dit noodzakelijk is. Aan je werkschoenen zal het dus niet liggen!

Sika Footwear

Sika Footwear is een Deens bedrijf dat al in 1870 is opgericht. Het familiebedrijf (van de familie Engelbredt) streeft een duidelijk doel na: het vervaardigen van schoenen en klompen die passen bij zowel de (voeten van de) gebruiker als de klus die uitgevoerd moet worden. Geholpen door de zeer lange ervaring en uitstekende vakkennis die in die periode is opgedaan, weet het merk exact wat hiervoor nodig is.

Daarnaast wordt er uiteraard ook veel waarde gehecht aan de mening van de drager van de werkschoenen en klompen. Dit zijn immers de gebruikers van Sika footwear. Zij kunnen aangeven op welk vlak het merk zich kan verbeteren en de lat voor zichzelf nóg hoger kunnen leggen.

71WorkX voor Sika werkschoenen

Als je weet dat wij van 71WorkX ons assortiment selecteren op
factoren als kwaliteit, functionaliteit, gebruiksgemak en prijsstelling, zal je het niet verbazen dat we de werkschoenen van Sika in het assortiment hebben opgenomen. Wij zijn dan ook één van de officiële Nederlandse dealers van dit topmerk.

Je kunt bij ons terecht voor de hele collectie in Sika werkschoenen en alle nieuw uitgebrachte modellen zul je hier als eerste vinden. Voor iedere wens of situatie heeft Sika wel een juiste werkschoen voor je ter beschikking.

Kunnen we je helpen met het maken van je keuze? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van onze klantenservice geven je graag persoonlijk advies. Uiteraard kun je ons ook benaderen met al jouw vragen of als je een specifiek product niet kunt vinden!

Lees meer Lees minder