Toe Guard

Categorieën
Filters
Filters
Maat
  1. (1) product
  2. (1) product
  3. (1) product
  4. (1) product
  5. (1) product
  6. (1) product
  7. (1) product
  8. (1) product
  9. (1) product

1 Artikel

Sorteren:

Toe Guard werkschoenen en werklaarzen

Toe Guard is opgericht om uitstekende werkschoenen en werklaarzen voor professionele gebruikers te bieden, in tijdloze ontwerpen zonder concessies te doen aan de veiligheid. De werkomstandigheden, gevaren en risico's waaraan onze eindgebruikers worden blootgesteld, zijn het uitgangspunt bij het ontwikkelen van nieuwe producten.

Toe Guard biedt een breed scala aan veiligheidsschoenen, met veel verschillende modellen voor zowel mannen als vrouwen.

Compromisloze veiligheid

Toe Guard veiligheidsschoenen zijn ontwikkeld om ultieme prestaties en bescherming te bieden. Hoge duurzaamheid en klassieke tijdloze ontwerpen, terwijl veiligheid altijd de eerste prioriteit is.

Veiligheidsschoeisel is een productcategorie die moet voldoen aan de Europese richtlijnen voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij Toe Guard betekent dit, dat alle productontwikkeling begint met de eindgebruiker in gedachten. Toe Guard ontwerpt elke schoen en laars om te voldoen aan de Europese normen voor duurzaamheid, comfort en bescherming.

Productaanbod

In het brede assortiment van Teen Guard-schoenen vindt u veiligheidsschoenen en -laarzen die bij verschillende klimaten en weersomstandigheden passen. Geïsoleerde winterlaarzen om uw voeten warm en veilig te houden, evenals geventileerde veiligheidssandalen voor warme omstandigheden. Hoge veiligheidslaarzen en lage werkschoenen met een sportief uitstraling.

Teenbescherming

Een fiberglas neus is lichter en veiliger dan traditionele stalen veiligheidsneuzen. Bovendien beschikt het over een meerlagige technologie die zorgt voor een ruimere pasvorm en een sportief uiterlijk. Glasvezel is een niet-geleidend en metaalvrij materiaal. CE Fiberglass neus is gecertificeerd volgens de EU-standaard veiligheidsvoorschriften.

Tussenzool

Toe Guard's nieuwe composietplaten zijn gemaakt van technische vezels en zijn lichter en dunner maar nog steeds sterker dan hun voorgangers. Het nieuwe ontwerp zorgt voor extra comfort en verbeterde flexibiliteit. De composietplaten zijn gecertificeerd volgens de EU-standaard veiligheidsvoorschriften.

Lees meer Lees minder