• Gratis verzending Vanaf € 75,- excl. BTW
  • Betaal later Afterpay
  • Concurrerende prijzen
  • 14 dagen retourtijd
  • Uitstekende klantenservice
  • Alleen topmerken
  • Offerte

Privacyverklaring

Privacyverklaring

We hechten veel waarde aan de privacy van bezoekers van onze website. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder daar eerst jou toestemming voor te vragen. We springen zorgvuldig om met je gegevens en doen er alles om je een veilig bezoek aan 71WorkX te bezorgen.

Om voor jou als klant een veilige winkelervaring te creëren, informeren wij je hier over de wijze waarop 71WorkX gegevens verzamelt en verwerkt. Door akkoord te gaan met de aankoopvoorwaarden van 71workX, ga je ook akkoord met onze cookies en ons privacybeleid.

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn de gegevens die direct of indirect een natuurlijk persoon identificeren.

Bij 71WorkX beschermen we je persoonlijke integriteit en verzamelen we niet meer persoonlijke informatie dan nodig is. Wij streven ernaar om je persoonlijke informatie op de best mogelijke manier te verwerken en te voldoen aan de Wet bescherming persoonsgegevens, Wbp, waarin de regels voor het beheer van persoonlijke gegevens zijn vastgesteld. Deze policy helpt je te begrijpen welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe we ze verwerken. Voor vragen over ons beheer van persoonlijke gegevens kun je contact opnemen met klantenservice@71WorkX.com

Bedrijfsgegevens

Wij (71WorkX) zijn de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

71WorkX
KvK nr.: 57826463
Rondweg 4
8091XB Wezep, The Netherlands

klantenservice@71WorkX.com
+31 (0)85 002 02 71

Welke persoonsgegevens bewaren we

De persoonsgegevens die 71WorkX verzamelt van jou als klant voor een aankoop zijn voor- en achternaam, postadres, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, telefoonnummer en bestelhistorie.

Om je persoonlijke gegevens te kunnen verwerken, is de toestemming van een ouder of voogd vereist. Door registratie en/of bestelling garandeer je dat je de toestemming van je ouder of voogd hebt voor de verwerking van je persoonsgegevens. Binnen de EU zijn de minimumleeftijdsvereisten voor het beheer van persoonlijke gegevens in elke lidstaat van toepassing.

Door op "Plaats bestelling" te klikken, accepteer ik de aankoopvoorwaarden van 71WorkX. Ik garandeer ook dat ik de toestemming van mijn ouder of voogd heb om mijn persoonlijke gegevens te verwerken, volgens de huidige wetgeving.

Met welk doel gebruiken wij je persoonsgegevens?

We gebruiken je persoonlijke informatie alleen intern voor het tot stand brengen van de overeenkomst en voor een snelle en veilige afhandeling van je bestelling. Het doel is verder om retourbeheer en klachten af te handelen. De wettelijke grond voor de verwerking van je persoonlijke gegevens is dat we de informatie nodig hebben om een koopovereenkomst tussen 71WorkX en jou als klant te kunnen voltooien.

Je gegevens worden nooit doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

We beschermen je privacy en gebruiken je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan beschreven in deze policy.

Hoe verwerken we je persoonsgegevens?

71WorkX maakt gebruik van gecodeerde communicatie via Secure Socket Layer (SSL), om je persoonsgegevens bij een aankoop te beschermen. Betaalinformatie wordt alleen beheerd door een financiële instelling in een beveiligde en gecodeerde verbinding. Bij het verwerken van je persoonsgegevens, werken wij ook met een intern beveiligingsbeleid dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat we de wettelijke vereisten opvolgen.

Je persoonsgegevens worden alleen verwerkt door 71WorkX en de partijen die betrokken zijn bij de verwerking van je aankoop. Je persoonsgegevens worden niet gedeeld met onbevoegde personen. We zullen je persoonlijke gegevens nooit verkopen of uitwisselen voor marketingdoeleinden van derden buiten 71WorkX.

Je persoonlijke gegevens worden alleen opgeslagen zolang ze moeten worden bewaard om de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verzameld te verwezenlijken in overeenstemming met dit privacybeleid. 71WorkX kan de gegevens langer bewaren indien nodig om te voldoen aan de wetgeving of, in voorkomend geval, om wettelijke belangen te beschermen. 

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Wij (71WorkX) zijn de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer je inzage wilt in de persoonsgegevens die wij over je hebben vastgelegd of wanneer je gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kun je per e-mail contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@71workx.com. Wij zullen je binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens wij omtrent jou verwerken en of wij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering kunnen voldoen.

Cookies

71WorkX maakt gebruik van cookies om je de beste ervaring op de site te bieden. Persoonsgegevens worden niet opgeslagen in cookies en kunnen niet getraceerd worden naar een specifiek persoon. Cookies zijn zeer kleine tekstbestanden die op je harde schijf worden opgeslagen wanneer je websites bezoekt. Cookies helpen ons om te analyseren hoe gebruikers onze website gebruiken, waarmee we onze site weer beter kunnen laten aansluiten bij jouw wensen.

Sommige cookies zijn direct noodzakelijk voor de sitefunctionaliteit. Deze houden je instellingen bij en zorgen voor een prettigere ervaring op de site, door onder andere je apparaat te herkennen en je instellingen te onthouden. Daarnaast worden cookies gebruikt om informatie te verzamelen over de duur van een bezoek, bezochte pagina's, voltooide aankopen of demografische informatie. Het doel hiervan is om 71WorkX in staat te stellen het bezoek aan de website te analyseren en de ervaring van de site verder te verbeteren.

De informatie die cookies opslaan over jouw gebruik van de 71WorkX site wordt overgebracht naar Google en opgeslagen op hun servers. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de site gebruikt, om ons rapporten over alle website-activiteit te sturen en om andere diensten aan te bieden. Google mag al deze informatie aan derden verschaffen als het bedrijf hiertoe wettelijk wordt verplicht of wanneer derden de informatie namens Google verwerken. Google combineert jouw IP-adres niet met andere gegevens waarover ze beschikt.

Je kunt ervoor kiezen om cookies in je browser uit te schakelen. Deze instellingen zijn echter van invloed op bepaalde functionaliteiten op de site en kan ervoor zorgen dat bepaalde delen op de website mogelijk niet goed werken.

Nieuwsbrief

Voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door jou opgegeven gegevens om je de nieuwsbrief te sturen. Deze nieuwsbrief gebruiken we om je uitsluitend op de hoogte te brengen van aanbiedingen, lopende acties en persoonlijke kortingen. Je kunt je na inschrijving te allen tijde afmelden voor (het ontvangen van) de nieuwsbrief door het sturen van een e-mail aan klantenservice@71WorkX.com of via een link in de nieuwsbrief.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u hier kunt vinden http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.