Solid Gear

Vapor 3 Low Werkschoen S3S SG80013 - Solid Gear

✓ Gratis verzending

✅ Antislip buitenzool voor stevige grip op elk oppervlak

 

Vapor 3 Low Werkschoen S3S SG80013 - Solid Gear

Dompel jezelf onder in het ultieme comfort en functionaliteit van de Solid Gear lage werkschoen Vapor 3. Deze derde generatie van Vapor is volledig vernieuwd met hoogwaardige materialen en componenten. Het bovenwerk mixt LWG-leer en speciaal ripstop-textiel voor duurzaamheid en stijl. Met het vertrouwde BOA® Fit-systeem voor een perfecte pasvorm. De voering van gerecycled polyester zorgt voor ademend vermogen. Ervaar langdurige energieteruggave en demping met de ETPU-tussenzool. Unieke stabiliteit en torsiestijfheid zijn gegarandeerd door de dubbele TPU-schachten. De Vibram® rubberen buitenzool biedt uitstekende duurzaamheid en antislip eigenschappen. Bovendien heeft de OrthoLite® binnenzool met superieure rebound-eigenschappen een milieuvriendelijk ontwerp met gerecyclede materialen. De ESD-functie volgens EN IEC 61340-4-3:2018 maakt deze werkschoen compleet. Ontdek de kracht van Vapor 3 bij 71workx!

  • Voetmaat in cm: 28cm / Schoen maat: 45 (valt op maat)
  • Hoogwaardige ETPU-tussenzool met eindeloze energieteruggave
  • Dubbele TPU-schachten voor stabiliteit, duurzaamheid en ondersteuning
  • Zeer goed ademende inlegzool van PU-schuim van OrthoLite®
  • LWG leer
  • BOA® Fit Systeem

Materiaal: Bovenwerk: LWG nubuckleer en textiel, Voering: 3D-mesh van gerecycled polyester, Buitenzool: oliebestendig antislip Vibram®-rubber, Tussenzool: ETPU, Voetbed: PU-schuim met zeer goed ademende gerecyclede materialen, Functie: BOA® Fit-systeem, Bescherming: Glasvezel veiligheidsneus en zachte bescherming tegen penetratie

Het BOA® Fit System is een gemakkelijke en snelle technologie die een nauwkeurige pasvorm van schoenen mogelijk maakt door de druk gelijkmatig over de voet te verdelen via een instelbaar wieltje. Het systeem is eenvoudig genoeg voor vrijwel iedereen om te gebruiken.

Vibram®-buitenzolen zijn ontworpen voor een uitstekende grip op oneffen oppervlakken en zijn duurzaam en hittebestendig tot 300°C dankzij het gebruik van zowel rubber als TPU.

LWG leer: Leather Working Group is een non-profit organisatie die 's werelds grootste duurzaamheidsprogramma voor leer beheert. Hun doel is om de milieu-impact van de leerindustrie te verminderen door beoordeling en certificering van leerfabrikanten.

ETPU is een veerkrachtig materiaal dat ontstaat uit de transformatie van TPU-pellets door verhitting. Microdeeltjes blazen op na hitte en druk, vormen bonen met luchtzakken. Deze deeltjes-gebaseerde schuimen kunnen perfect worden gevormd met injectiegereedschap, vormmachines en stoomproces.

Veiligheidsnorm: EN ISO 20345:2022 S3S, SR, HRO, FO. Onze veiligheidsschoenen zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN ISO 20345:2011 of EN ISO 20345:2022. De producten zijn gemarkeerd met CE.
S3S: Beschermende neus (200J/15000N), Volledig gesloten hiel, Antistatische eigenschappen, Energieabsorptie in het hielgebied (getest bij 20 Joule), Waterpenetratie en -absorptie, Geprofileerde buitenzool, Lekbestendige buitenzool (niet-metalen inzetstuk, 3,0 mm nageltest), Slipvastheid op keramische tegelvloeren met NaLS
Kleur: Zwart - Oranje
SKU: SG80013