Werkjassen

Filters
Filters
Selectie verfijnen
Maat
Kleur
Prijs
-
Let op excl. BTW prijs

Artikel 1-36 van 87

Pagina

Artikel 1-36 van 87

Pagina

Herock workwear, onverwoestbare werkjassen

De naam “Rock” zegt het al, dit is onverwoestbare bedrijfskleding. De werkjassen zijn gemaakt van de sterkste materialen die weerstand kunnen bieden aan alle externe invloeden. Daarom is deze Herock workwear uitstekend geschikt voor vakmensen die:

  •  werken onder extreme (weers)omstandigheden
  •  werken op grote hoogtes
  •  andere zware arbeid uitvoeren.   

Herock werkjassen worden uitvoerig getest op draagbaarheid, comfort en bescherming. 

Grondig getest de webshop voor werkkleding in

Herock doet er alles aan om te zorgen dat de kleding van Herock aan de hoge eisen van de gebruiker voldoet. Ondanks de inmiddels jarenlange ervaring in deze branche, wordt de kleding onderzocht door wetenschappers en onderzoekers in de laboratoria. Daarna worden de kledingstukken in de praktijk gebruikt gedurende veeleisende praktijksituaties. De producten gaan dus grondig getest de webshop voor werkkleding in. Je kunt dus met goed vertrouwen kiezen voor Herock kleding als een werkjaswerkbroektrui of bodywarmer.

Herock en Sherock, werkkledij voor vrouwen en mannen

De tijd dat de zware banen vervuld werden door uitsluitend mannen is al een tijdje voorbij. In deze eeuw staat ook de vrouw haar mannetje in beroepen die als “mannenberoepen” bekend staan. Het “stenen” kledingmerk heeft werkkleding voor mannen maar ook werkkledij voor vrouwen. Voor deze vakvrouw is er de Sherock kledinglijn waarbij ook de vrouw van de juiste uitrusting wordt voorzien om haar vakmanschap het beste tot zijn recht te kunnen laten komen.   

71WorkX, de officiële Herock bedrijfskleding dealer 

Ben jij een vakprofessional waarbij functionaliteit, comfort en bescherming de belangrijkste aspecten zijn van je bedrijfskleding maar wil je er wel goed uitzien? Dan moet je zeker eens in onze webshop kijken. Wij zijn een officiële Herock dealer en voeren het volledige assortiment van dit merk. Herock bedrijfskleding voorziet in diverse doeleinden: naast functioneel is deze kleding ook trendy. Je kunt hier prima mee voor de dag komen en in deze kleding kom je zeker representatief over. Daarom past het prima in het assortiment van 71WorkX, where workwear meets style.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.