Solid Gear

Artikel 1-36 van 60

Pagina

Artikel 1-36 van 60

Pagina

A-merk Solid Gear

Met de hedendaagse schoenen van Solid Gear breekt er een nieuw tijdperk aan voor de werkschoen. Als je deze schoenen ziet zal je eerder denken dat dit gaat om sportschoenen, dan dat het gaat over veiligheidsschoenen. Solid Gear combineert design en veiligheid en is hier verbluffend goed in! Binnen de collectie van Solid Gear vind jij diverse modellen, die allemaal geschikt zijn voor een ander vakgebied. Zo vind jij de schoen die écht bij jou past!

Naast dat de schoenen van Solid Gear er heel stijlvol en sportief uitzien, beschikken deze schoenen ook over een absolute topkwaliteit. Alle producten zijn gecertificeerd en daarmee veilig en betrouwbaar. Zo kan jij iedere dag met een vertrouwd gevoel aan het werk.

Lichtgewicht maar toch S3 bescherming

Dankzij de vooruitstrevende technologie van Solid Gear maken zij het mogelijk om S3 gecertificeerde veiligheidsschoenen te produceren, die tegelijkertijd ultra licht zijn. Hierdoor wordt jouw werk letterlijk verlicht. Ben jij geen fan van zware werkschoenen? Dan is dit een perfecte uitkomst!

De schoenen van Solid Gear worden zo licht door de high-tech technologieën en het gebruik van ultralichte materialen. Waar veel veiligheidsschoenen een stalen neus hebben, maakt dit merk bijvoorbeeld gebruik van glasvezel. Wil jij weten hoe dit draagt? Bestel dan snel een paar Solid Gear schoenen en test ervaar het zelf.

Voordelen Solid Gear schoenen

De Solid Gear schoenen zijn dus licht, stijlvol, veilig en sportief. Maar er is meer! Want als we zeggen gecertificeerd, dan bedoelen wij in dit geval dubbel en dwars gecertificeerd. De schoenen van Solid Gear worden namelijk uitvoerig getest voordat deze de markt op gaan. Hierbij neemt Solid gear de normen die zijn opgesteld, om hier vervolgens nog een schepje bovenop te doen. Zo weet jij zeker dat jouw schoenen niet ongeveer voldoen, maar ruim voldoen aan de gestelde eisen.

Vlieg door jouw werkdag met de werkschoenen van Solid Gear

Wil jij eens iets nieuws proberen, maar dan wel met de garantie dat het écht werkt? Ga dan voor de innovatieve, ultra lichte en veilige schoenen van Solid Gear. Je vindt een breed aanbod hier bij 71Workx. Heb je nog vragen over dit merk, stel deze dan gerust aan een van onze medewerkers.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.