S3

Artikel 1-36 van 257

Pagina

Artikel 1-36 van 257

Pagina

Werkschoen s3

Om jouw werk veilig uit te kunnen voeren, is het van belang dat je de juiste kleding draagt. Zorg onder meer voor goed schoeisel. Ben je nog op zoek naar werkschoenen? Dan is een werkschoen s3 misschien iets voor jou. In het assortiment van 71Workx kom je verschillende varianten van de veiligheidsschoen s3 tegen. Neem daarom snel een kijkje om te zien of er een geschikte werkschoen s3 heren voor jou tussen zit.

Wat betekent s3?

Bij 71Workx kun je een werkschoen s3 kopen. Sommige mensen weten precies wat dit voor een veiligheidsschoen is, maar dit geldt niet voor iedereen. Daarom lichten we hier eerst kort de betekenis van s3 toe. In principe is dit niets anders dan een normering waaraan je de veiligheid van werkschoenen af kunt leiden. Koop je een werkschoen s3? Dan haal je het meest veilige paar werkschoenen in huis.

Voordat een veiligheidsschoen s3 als normering krijgt, moet hij aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten de schoenen bijvoorbeeld uitgevoerd zijn met een beschermende neus en gesloten hiel. Daarnaast moet een werkschoen s3 heren antistatische eigenschappen, een energie-absorberende hak en een penetratie bestendige tussenzool hebben. De tussenzool moet overigens ook bescherming bieden tegen het doordringen van scherpe voorwerpen. Last but not least moet de schacht van een werkschoen s3 tot 60 minuten waterdicht zijn.

Groot assortiment s3 werkschoenen

Draag je een werkschoen s3 heren tijdens het uitoefenen van jouw beroep? Dan weet je zeker dat jouw voeten zo goed mogelijk beschermd worden. Reden genoeg om zelf een veiligheidsschoen s3 te kopen. Heb je al voorzichtig een blik geworpen op ons assortiment s3 werkschoenen? Dan is het je waarschijnlijk al opgevallen wat wij verschillende varianten van deze schoen aanbieden. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook in diverse stijlen.

Naast de standaard s3 werkschoenen kun je bij ons ook een werkschoen s3 sneaker kopen. Zo’n schoen heeft de uitstraling van een sneaker, maar voldoet aan alle veiligheidseisen die gesteld worden aan s3 werkschoenen. Zo heeft een werkschoen s3 sneaker bijvoorbeeld een stalen neus en een gesloten hiel. Vind je de ‘standaard’ werkschoenen niet mooi of passen deze gewoon niet bij jouw andere werkkleding? Dan biedt een werkschoen s3 sneaker uitkomst. Je kunt eventueel ook kiezen voor een veiligheidsschoen s3 lichtgewicht. Zoals de naam al aangeeft, is deze schoen aanzienlijk lichter dan de gemiddelde werkschoen.

Bestel jouw werkschoenen online

Als je op zoek bent naar een veiligheidsschoen s3 lichtgewicht kun je verschillende winkels afstruinen. Wanneer je nergens zo’n schoen vindt, is dit zonde van jouw tijd. Koop een werkschoen s3 daarom online bij 71Workx. Heb je een geschikte schoen gevonden? Kies dan de juiste maat en reken af. Nadat wij jouw bestelling ontvangen hebben, zorgen wij ervoor dat jij deze binnen de kortste keren thuis ontvangt. Blijkt na ontvangst dat de werkschoenen niet passen? Dan stuur je deze gewoon terug. 71Worxk biedt jou namelijk 14 dagen bedenktijd.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.