Overhemden

Overhemden

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (16) producten
 2. (19) producten
 3. (19) producten
 4. (19) producten
 5. (19) producten
 6. (19) producten
 7. (3) producten
 8. (17) producten
 9. (18) producten
 10. (2) producten
 11. (3) producten
 12. (3) producten
Kleur
 1. (5) producten
 2. (8) producten
 3. (1) product
 4. (1) product
 5. (1) product
 6. (2) producten

19 Artikelen

Sorteren:
3238-1517 Multinorm Werkoverhemd Blåkläder Marineblauw High Vis Geel 8933 Voor
Bekijk
3239-1517 High Vis Work Shirt Fireproof 3389 Yellow_Navy Blåkläder 71Workx Front
Bekijk
3229-1517 High Vis Werkoverhemd Brandwerend 8933 Marine/Geel Blåkläder 71Workx Voorkant
Bekijk
3550 Work Sweatshirt with Hi-Vis Panels - Blåkläder
Bekijk
3299 Work Shirt Flannel Checked - Blåkläder
Bekijk
3299 Work Shirt Flannel Checked - Blåkläder
Bekijk
3299 Work Shirt Flannel Checked - Blåkläder
Bekijk
Blåkläder 3298-1190 Twill Shirt - Black
Bekijk
Blåkläder 3298-1190 Twill Shirt - Navy
Bekijk
Blåkläder 3297-1135 Twill Shirt - Black
Bekijk
Blåkläder 3297-1135 Twill Shirt - Navy
Bekijk
Blåkläder 3296-1190 Shirt Twill s/s - Black
Bekijk
Blåkläder 3296-1190 Shirt Twill s/s - Navy
Bekijk
Blåkläder 3250-1125 Carpenter Smock - Navy
Bekijk
Flame Shirt 3227 Marineblauw - Blåkläder
Bekijk
Flame Retardant Shirt 3226 Zwart - Blåkläder
Bekijk
Flame Retardant Shirt 3226 Marineblauw - Blåkläder
Bekijk
Lined Flannel Shirt 3225 Donkergrijs/Zwart - Blåkläder
Bekijk
Lined Flannel Shirt 3225 Rood/Zwart - Blåkläder
Bekijk

Overhemden van Blåkläder, stoere werkkleding met een nette uitstraling 

Ben je op zoek naar stoere overhemden waarmee je wel netjes voor de dag komt? Dan zijn de overhemden van Blåkläder zeker een interessante optie voor je. Deze kleding is van een uitstekende duurzame kwaliteit maar heeft wel een stoere en nette uitstraling. Hier kun je zeker mee voor de dag komen!

Blåkläder is één van de grotere merken in workwear. Het van oorsprong Zweedse merk is in 1959 opgericht en heeft zichzelf als doel gesteld om bedrijfskleding te vervaardigen waarop jij als professional altijd op kan rekenen, of je nu werkt onder wat extremere omstandigheden of als je gewoon wat netter op een afspraak moet verschijnen. Blåkläder is toonaangevend in het ontwerpen en produceren van zeer duurzame werkkleding dat een uitstekende uitstraling heeft. Het bedrijf produceert jaarlijks meer dan 2 miljoen kledingstukken! Dit zie je in de volledige collectie terug. Blåkläder kan iedere professional van top tot teen aankleden.

De onderscheidende waarden van de bedrijfskleding van Blåkläder

Als jij op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige werkkleding, moet je zeker eens naar de uitgebreide collectie van Blåkläder werkkleding kijken. Aspecten als een uitstekende kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en een mooie stoere uitstraling van de werkkleding zijn de belangrijke onderscheidende waarden van de bedrijfskleding van Blåkläder. Het merk is groot geworden door veel aandacht te besteden aan dit soort zaken en de lat voor zichzelf hierbij steeds hoger te leggen. Blåkläder belichaamt de nieuwe norm in bedrijfskleding. Voor dit merk is alleen het beste goed genoeg. Met minder dan dat wordt géén genoegen genomen, dat doe jij als drager van de kleding immers ook niet!

Hoe Blåkläder aan de wensen van de vakman en vakvrouw kan blijven voldoen

De kleding van Blåkläder voldoet aan alle wensen en eisen van de moderne vakman en vakvrouw. Het bedrijf heeft inmiddels een behoorlijk lange ervaring en een uitstekende knowhow opgebouwd op dit vakgebied. Desondanks hecht Blåkläder er veel waarde aan om veelvuldig contact te houden met de vakman en vakvrouw op de werkvloer. Wensen en omstandigheden veranderen immers en hier moet de werkkleding op aangepast worden!

Hoewel Blåkläder één van de grotere spelers in de markt van bedrijfskleding is, kan het merk worden gezien als innoverend bedrijf. Er wordt dagelijks veel aandacht besteedt aan het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe ideeën om aan de wensen van de vakman en vakvrouw te kunnen blijven voldoen.

Overhemden van Blåkläder

Blåkläder heeft een zeer veelzijdige collectie. Je ziet deze werkkleding onder andere terug bij mensen die werkzaam zijn in de bouw, industrie, langs de weg of in de haven. Daarnaast heeft het merk een mooie lijn van overhemden. Deze kleding geeft een wat nettere uitstraling, maar heeft uiteraard niets van het stoere karakter verloren!

Een overhemd van Blåkläder is gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierbij is gebruik gemaakt van geavanceerde technieken om een uitstekende duurzaamheid te waarborgen. De overhemden van Blåkläder hebben een prima pasvorm en je zult je er uitstekend in kunnen bewegen. Deze kledingstukken sluiten dus in alle opzichten aan op de wensen uit de praktijk. Je hoeft dus op géén enkel vlak concessies te doen!

Informatie en advies over een overhemd van Blåkläder

De collectie van Blåkläder past uitstekend in het assortiment van 71WorkX. Als je weet dat ons motto “When workwear meets style!” is, snap je ook direct waarom we een officiële dealer van Blåkläder zijn. Je zult bij ons dan ook de volledige collectie van Blåkläder in de webshop aantreffen. Heb je behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies over een overhemd van Blåkläder? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers kunnen je uiteraard verder helpen bij het maken van je keuze.

Lees meer Lees minder