Korte broeken

Korte broeken

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (11) producten
 2. (11) producten
 3. (11) producten
 4. (11) producten
 5. (11) producten
 6. (11) producten
 7. (8) producten
Kleur
 1. (1) product
 2. (3) producten
 3. (1) product
 4. (3) producten
 5. (1) product
 6. (2) producten

Carhartt shorts

Loop je dag in dag uit in een werkbroek? Dan heb je er ongetwijfeld meerdere in jouw kast liggen. De kans is groot dat het hier voornamelijk om lange werkbroeken gaat. Toch is het aan te raden om ook een aantal korte werkbroeken te hebben. Korte werkshorts zijn namelijk ideaal om te dragen op warme dagen. Wil je Carhartt shorts? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Carhartt bij 71Workx. Wij verkopen namelijk verschillende soorten Carhartt shorts. De Carhartt shorts kunnen op de werkvloer en voor alledaagse gelegenheden worden gebruikt.

Redenen om een Carhartt korte werkbroek te kopen

Jouw knieën zijn niet bedekt als je een korte werkbroek heren draagt. Als je veel op jouw knieën werkt, vind je dit misschien niet ideaal. Desondanks zijn er genoeg redenen om Carhartt korte werkbroeken te kopen. Voornaamste reden is dat de Carhartt korte werkbroek jouw benen niet volledig bedekt. Hier heb je vooral op warme dagen profijt van. Met de Carhartt shorts kan jouw lichaam warmte hierdoor makkelijker kwijt.

Carhartt shorts voor werk én alledaags

Het voordeel van een Carhartt korte broek is dat ze ook prima kunnen worden gebruikt in het dagelijks leven. Veel shorts zijn wel geschikt om veel gereedschap in te bewaren, maar sommige Carhartt shorts zien er gewoon uit als een alledaagse korte broek. De Carhartt shorts voor alledaags gebruik hebben niet veel zakken aan de zij-, voor- en achterkant, maar zijn voorzien van alle zakken die je nodig hebt. De meeste Carhartt shorts zijn gemaakt van stretch stof waardoor je optimaal draagcomfort hebt gedurende de dag.

Carhartt work shorts van goede kwaliteit

Heb je alleen maar lange werkbroeken in jouw kast liggen? Dan trek je op zomerse dagen misschien een korte spijkerbroek aan als je naar jouw werk moet. Dit is een optie, maar besef je wel dat zo’n broek van aanzienlijk mindere kwaliteit is dan een korte werkbroek voor heren. Korte werkbroeken worden namelijk van kwalitatieve stof gemaakt. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat zo’n broek binnen de kortste keren kapot gaat.

Groot en divers assortiment Carhartt shorts

Zoals je hierboven kon lezen, zijn er meerdere redenen om korte werkbroeken te kopen. Ben je overtuigd? Dan wil je zelf misschien wel een korte werkbroek voor heren aanschaffen. Wat dat betreft ben je bij 71Workx aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk allerlei verschillende soorten korte werkbroeken. Onze werkbroeken verschillen niet alleen in kleur van elkaar, maar ook in materiaal. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld denim werkshorts kopen, maar ook een korte werkbroek met stretch. Hierdoor moet het wel heel raar lopen, wil je bij ons geen geschikte werkbroek voor heren kort kunnen vinden.

Koop jouw Carhartt shorts bij 71Workx

Ben je op zoek naar werkshorts, maar wil je hier de deur niet voor uit? Bestel jouw werkbroeken dan bij 71Workx. Je voegt simpelweg de gewenste Carhartt shorts toe aan jouw winkelwagentje en rekent af. Als je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, heb je jouw bestelling vaak al binnen 2 tot 8 werkdagen in huis. Heb je mooie werkshorts gezien, maar twijfel je of jij ze past? Schroom dan niet om deze toch te bestellen. Bij 71Workx heb je namelijk 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je jouw korte werkbroek heren terugsturen als hij niet past of jou niet bevalt.

Lees meer Lees minder