Dickies vest

Dickies is een toonaangevend merk dat (werk)kleding aanbiedt sinds 1922. Het merk staat voor de stevige kwaliteit en de lange levensduur. Van origine bieden zij werkkleding aan voor bouwvakkers waarin je er hip bijloopt op de werkvloer. Maar tegenwoordig biedt dit merk veel meer dan dat. Ook in de agrarische en andere sectoren wordt de kleding veel gedragen. Met trots bieden wij bij 71Workx de nieuwste collecties aan van het Dickies vest. Een Dickies vest kan worden gedragen over een T-shirt of overhemd. Je vindt een Dickies vest die casual is en voor zowel warme als koele dagen prima kan worden gedragen. Benieuwd naar de opties? Bekijk de Dickies vesten hieronder!

De voordelen van een Dickies werkvest

Een Dickies werkvest dragen op de werkvloer brengt jou de nodige voordelen. Het zit niet alleen comfortabel maar een Dickies werkvest houd je warm tot temperaturen die ver onder nul gaan. Kies je voor een Dickies werkvest van Fleece stof? Dan zul je profiteren van de ademende werking van de stof. Hierdoor transpireer je minder en dit zorgt voor een afkoelende werking op het lichaam. Dit kan als zeer prettig worden ervaren als je inspannend werk moet verrichten.

Dickies vest kopen bij 71Workx

Het voordeel van een Dickies vest kopen bij 71Workx is dat je gelijk alle bedrijfskleding kan kopen. Wij bieden een uniek en breed assortiment aan bedrijfskleding, werkschoenen en nog veel meer. Je krijgt kwalitatieve werkkleding van toonaangevende merken. Heb je nog iets anders nodig aan werkkleding, dan kun je alles bij onze webshop bestellen. Bestel je vóór 15:00 uur? Dan heb je het Dickies vest en overige kleding over 2-8 werkdagen al in huis. Bij bestellingen vanaf €75,- excl. BTW krijg je de bezorging gratis van ons!

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je nog vragen over één van onze producten of de levering ervan? Neem gerust contact op met de medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag bij het beantwoorden van al jouw vragen over de 71Workx collectie, de levering of andere vragen. De klantenservice is iedere werkdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 16:30 uur via de onderstaande gegevens:

  • Tel. +31 (0)85 002 02 71
  • E-mail: klantenservice@71workx.com
Lees meer Lees minder