Dunderdon shorts en korte broeken

Er zijn van die mooie zomerse dagen, waarin je echt niet in een lange broek wilt werken. Op dit soort dagen wil je graag een short of korte broek aan die niet alleen functioneel en van een goede kwaliteit is, maar ook een mooie uitstraling heeft. Voor dit soort dagen moet je shorts en korte broeken van Dunderdon in je kast hebben liggen. Deze kledingstukken zullen volledig voldoen aan jouw eisen.

Dunderdon is een toonaangevend Zweeds merk in workwear. De kledingstukken van dit merk zijn ontworpen op basis van de veelzijdige wensen van de vakmensen. De werkkleding van dit merk weet kwaliteit, functionaliteit, een uitstekende pasvorm en een prima uitstraling op een perfecte manier te combineren. Het zal je dan ook niet verbazen dat Dunderdon echte fans heeft die eigenlijk niets anders meer willen. 

Het ontwerp van de kleding van Dunderdon 

Deze combinatie van sterke eigenschappen zie je ook terug in de shorts en korte broeken van Dunderdon. Dunderdon heeft het ontwerp van de kleding gebaseerd op de wens om functionaliteit en kwaliteit te combineren met een tijdloze uitstraling. Hierdoor zie je dat de eerste workwear modellen van Dunderdon (dat geïntroduceerd werd in 1997), nog steeds goed verkopen en er niet verouderd uitzien. Workwear meets style dus, zoals je bij alle merken in de webshop van 71WorkX terugvindt.  

De ontwerpers van Dunderdon zijn er op een uitstekende manier in geslaagd om een mooie verbinding te maken tussen streetwear en werkkleding, door duurzame en functionele werkkleding op de markt te brengen die zich kenmerken door stijl en een klassieke uitstraling. Het voordeel hiervan is dat je de werkkleding van het Zweedse merk niet alleen op je werk kunt dragen, maar ook als casual wear. 

Denim short van Dunderdon als werkbroek

Eén van de duidelijke streetwear voorbeelden zijn de Denim shorts die Dunderdon in de collectie heeft. Deze hebben een uitstekende en moderne uitstraling maar voldoen ook aan de eisen die je aan je kleding zult stellen als je aan het werk bent. 

Dunderdon heeft een zeer ruime keuze in korte werkbroeken die in Denim stijl zijn vormgegeven. Al deze modellen kun je vanzelfsprekend in onze webshop vinden. De Denim modellen zijn vervaardigd van Japans denim van de hoogste kwaliteit. Je kunt kiezen uit de raw (ongewassen) modellen en de unieke stonewashed broeken en hebben een echte jeans sluiting.

De shorts hebben een uitstekende functionaliteit door de twee beenzakken met geïntegreerde meterzak, afneembare holsterzakken en afneembare D-ringen. De knieën en holsterzakken van Cordura® zijn verstevigd.

Korte werkbroek van Dunderdon

Naast de denim shorts kun je ook kiezen voor de Vantage korte werkbroek van Dunderdon. Ook deze korte werkbroek heeft een uitstekend comfort en heeft grote beenzakken die voorzien zijn van een handige rits. Ook dit model heeft afneembare loshangende spijkerzakken van Cordura® waaraan een afneembare sleutel- en tapehouder zit. 

Mocht je de voorkeur hebben voor een canvas werkbroek met afritsbare pijpen is dit ook mogelijk. Dunderdon was namelijk het eerste merk die een werkbroek met afritsbare pijpen introduceerde. Deze tijdloze klassieker (en andere modellen die in navolging van dit succes op de markt zijn gebracht) kun je allemaal in onze webshop kunt vinden.  

Dunderdon shorts en korte broeken bestellen

Je kunt bij 71WorkX de volledige collectie van Dunderdon shorts en korte broeken bestellen. Wij zijn een officiële dealer van Dunderdon en hebben niet alleen alle modellen, maar ook als eerste de nieuwste modellen. Hou dus zeker onze webshop in de gaten als je fan bent van dit Zweedse topmerk.

Mocht je vragen hebben over de collectie van Dunderdon of graag persoonlijk advies hebben bij het maken van je keuze, kun je vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Onze vakkundige medewerkers zullen uitgebreid de tijd voor je nemen om je te helpen bij het maken van je keuze.

Lees meer Lees minder