Modieuze werkkleding van Dunderdon

Werkkleding is bedoeld om er tijdloos uit te zien, maar soms suggereert dat verouderd. Dunderdon heeft enkele van de knapste en minst invasieve stijlen die er zijn.

Bij slecht weer worden de hoogste eisen aan kleding gesteld. Zowel qua vorm als functie. Het maakt herfst en winter tot een spannende tijd voor kledingmerken als Dunderdon. Eindelijk laat de kleding zien waar ze voor gaan.

Dunderdon maakt stoere Zweedse werkkleding met een modieus oog, kleding die van pas zou komen als je je aankleedt om gezien te worden en per ongeluk een betaalde baan krijgt.

Als functie een veelbetekenend woord voor je is, zou je de Dunderdon-broek kunnen dragen met een hoop externe zakken van doelgerichte stoffen, ideaal voor timmerwerk of bergbeklimmen.

Toen Dunderdon in 1997 begon, was dat precies de link tussen werkkleding en moderne streetwear. Robuuste kwaliteiten en slimme eigenschappen van traditionele werkkleding kunnen nemen en deze stijlvol en tijdloos in de mode kunnen toepassen.

Persoonlijk advies over de Dunderdon collectie

Kijk gerust rond in onze webshop naar het assortiment van Dunderdon. Je zult ongetwijfeld een keuze kunnen maken uit de veelzijdige collectie van dit merk. Mocht je twijfelen wat voor jou de beste keuze is, mag je gerust contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Wij kijken graag met je mee om te bepalen wat voor jou de beste optie is.

Lees meer Lees minder