Herock overhemden, karakteristieke kwaliteit

Werk jij graag in een stoer overhemd? Dan zal de collectie van Herock jou zeker aanspreken. Herock overhemden combineert een uitstekende kwaliteit met een karakteristieke uitstraling. Hier kun je onder alle omstandigheden prima mee voor de dag komen, zowel als je aan het werk bent, maar ook in je vrije tijd.

Herock is een zeer aansprekend merk in werkkleding. Het merk heeft zeer hoge standaarden in kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling. Het maakt niet uit onder welke omstandigheden jij je werk moet uitvoeren, je kunt volledig vertrouwen op de werkkleding van Herock. Bij het ontwerp is rekening gehouden met alle hoge eisen die de professionals op de werkvloer stellen aan hun werkkleding. Hoewel Herock één van de meest toonaangevende merken in workwear is, blijft het merk ernaar streven om zichzelf te verbeteren en de lat nóg hoger te leggen. Alleen het beste is immers goed genoeg. Met minder wordt geen genoegen genomen en dat hoef jij als vakman of vakvrouw ook niet te doen.

Een werkoverhemd van Herock

Herock biedt een veelzijdige keuze in werkoverhemden en aanverwante kledingstukken. Een geruit werkoverhemd van Herock heeft een mooie stoere uitstraling. Dit overhemd heeft lange oprolbare mouwen en is hiermee geschikt voor ieder jaargetijde. “De handjes uit de mouwen steken” kan uitstekend met dit overhemd. Het hemd heeft verstelbare manchetten voor een uitstekende pasvorm en is voorzien van een borst- en een pennenzakje.

De effen werkblouse toont veel vergelijkingen met de geruite werkblouse, maar heeft een nettere uitstraling. Deze blouse is verkrijgbaar in zowel een grijze als een zwarte uitvoering en is uitstekend geschikt om mee op een afspraak te verschijnen waarbij je wat netter gekleed wilt gaan. Dit is immers een trendy overhemd met lange mouwen gemaakt van katoen twill. Mede door de button-down kraag, oprolbare mouwen en verstelbare manchetten kom je piekfijn voor de dag.

Herock overhemden bestellen

Zoals je kunt lezen heeft Herock een veelzijdige keuze in overhemden. Voor iedere doelstelling heeft dit topmerk wel een geschikte oplossing. Als je kleding van Herock wil bestellen, kun je uitstekend op de site van 71WorkX terecht. Wij zijn een officiële dealer van Herock. Wij hebben de volledige collectie van dit topmerk in onze webshop. Alle nieuwste modellen zul je bij ons dan ook als eerste vinden.

Het is echter wél even belangrijk om je juiste maat te bepalen. Herock is een Amerikaans merk, waar ze een andere maatvoering hanteren dan wij gewend zijn. Je kunt jouw maat eenvoudig bepalen met behulp van onze maattabel. Deze vind je bij ieder Herock kledingstuk dat jij aanklikt op onze site. Mocht je hierover vragen hebben, of je geeft de voorkeur aan persoonlijk advies bij het maken van je keuze, kun je altijd contact met ons opnemen. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder.

Lees meer Lees minder