Hüsta klompen

Hüsta klompen

Er zijn mensen die op géén enkele ander schoeisel hun werk willen doen dan klompen. Als jij één van deze mensen bent, moet je eens kennismaken met de klompen van Hüsta. De klompen van dit merk zijn werkelijk fantastische klompen van een uitstekende kwaliteit. Als je deze klompen ooit gedragen hebt, wil je zeker niets anders meer! Alleen daarom al passen Hüsta klompen perfect in het assortiment van 71WorkX.

Werkklompen uit Zweden

Wij Nederlanders zien ons land echt als “klompenland”, maar in Zweden kunnen ze er ook wat van! Als je op zoek bent naar klompen, zijn werkklompen uit Zweden eigenlijk altijd een goede keuze. De praktijk bewijst de voorgaande stelling. Dit Scandinavische land heeft diverse aansprekende klompenfabrikanten en je ziet dan ook dat veel mensen die daar in de landbouw en visserij werken, vaak werkklompen dragen. Dat is eenvoudig te verklaren: een klomp zit lekker en kan tegen een stootje.

Ook in Nederland zie je veel mensen werken op dit schoeisel. Er zijn branches waar je het lekkerste loopt op werkklompen. Je kunt klompen eigenlijk zien als een bijzonder stevige werkschoen waar je makkelijk in- en uitstapt. Comfort en gemak worden hiermee op sublieme wijze gecombineerd. Daarnaast kunnen klompen gezien worden als tijdloos schoeisel. Heb je wel eens ouderwetse klompen gezien?

Hüsta werkklompen

Hoewel je het soms niet zult beseffen, leg je hele afstanden af op de klompen. Het is daarom van groot belang dat de klompen een goede pasvorm hebben en comfortabel zitten. Hüsta klompen voldoen hier volledig aan. Deze klompen zijn uitstekend geschikt voor een veelzijdigheid aan toepassingen. Je kunt deze klompen dragen als je aan het werk bent, maar ook in- en om het huis in je vrije tijd. Deze klompen passen dus altijd!

Waarom kiezen voor Hüsta werkklompen?

Zoals je weet selecteren wij ons assortiment op factoren als kwaliteit en draagcomfort. Hüsta werkklompen passen volledig in dit plaatje. Hüstais één van de toonaangevende merken op gebied van werkklompen. Dit merk staat in voor een uitstekende combinatie van kwaliteit en comfort en heeft zich al lang bewezen! Hüsta Clogs valt onder de vlag van het bekende bedrijf Allshoes, dat de Nederlandse aanbieder is van meerdere aansprekende merken in workwear die je op onze website treft.

Welke Hüsta werkklomp past bij jou?

Hüsta is onderscheidend in eenvoud. Het merk biedt een uitstekende kwaliteit, heeft een nette eerlijke prijsstelling en maakt het je ook niet moeilijk in je keuzemogelijkheden. Je kunt kiezen voor het 500 model met een dichte klomp (dus met hiel) en het 501 model, een werkklomp met een open hiel. Beide modellen zijn voorzien van een bovendeel en een voering die van leer is. De houten binnenzool belichaamt het echte “klomp gevoel”. De PU (polyurethaan) loopzool is slijtvast, slipvast en antistatisch. Zoals je ziet maakt Hüsta het gewoon eenvoudig voor je. Ingewikkelder hoeft het ook wat ons betreft niet te zijn! De werkklompen zijn verkrijgbaar in de maten 40 ™ 47.

Hüsta werkklompen van 71WorkX

71WorkX is een officiële dealer van Hüsta en kunnen jouw klompen binnen een kort tijdsbestek leveren. Heb je vragen over het aanbod van Hüsta of kunnen we je helpen met persoonlijk advies? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Lees meer Lees minder