Brandvertragende onderkleding

Brandvertragende onderkleding

Categorieën
Filters
Filters
Prijs
-
Maat
 1. (8) producten
 2. (8) producten
 3. (8) producten
 4. (8) producten
 5. (8) producten
 6. (7) producten
 7. (7) producten
 8. (1) product
Kleur
 1. (7) producten
 2. (1) product
Geslacht
 1. (7) producten
 2. (1) product

8 Artikelen

Sorteren:
Snickers Lange Onderbroek Wol 9468 71workx Black 94680400 voor
Bekijk
Snickers Lange Onderbroek Wol 9468 - Black
2561 Work T-shirt Short Sleeve Fireproof ProtecWork - Snickers
Bekijk
2561 Werk T-shirt Korte Mouw Brandwerend ProtecWork - Snickers
9469 Trouser Wool Fireproof ProtecWork - Snickers
Bekijk
9469 Broek Wol Brandwerend ProtecWork - Snickers
1563 Work Jack Wool Fireproof - Snickers
Bekijk
1563 Werkjack Wol Brandwerend ProtecWork - Snickers
9463 Boxershorts Fireproof ProtecWork - Snickers
Bekijk
9463 Boxershort Brandwerend ProtecWork - Snickers
9465 Sports Bra ProtecWork - Snickers
Bekijk
9465 Sports Bra ProtecWork - Snickers
9460 Underwear Trouser Fireproof ProtecWork - Snickers
Bekijk
9460 Lange Onderbroek Brandwerend ProtecWork - Snickers
9464 Boxershort Wool Fireproof - Snickers
Bekijk
9464 Onderbroek Wol Brandwerend - Snickers

Snickers brandvertragende onderkleding voor een perfecte kwaliteit en pasvorm

Een echte professional die ervoor zorgt dat zijn volledige outfit op orde is, zorgt natuurlijk ook voor het juiste brandvertragende onderkleding Ook deze kledingstukken moeten een perfecte pasvorm hebben en aansluiten bij de omstandigheden waarin jij werkt om het voor jou mogelijk te maken om optimaal te kunnen presteren. Snickers brandvertragende onderkleding is hierbij de perfecte keuze. Wij leggen uit waarom.

Snickers Workwear is één van de leidende merken in de werkkleding industrie in Europa en valt onder de Hultafors Group. Het merk is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen en dat is niet voor niets. Snickers besteedt een hoop aandacht aan het ontwikkelen van geavanceerde werkkleding dat volledig aansluit op de wensen uit de praktijk. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de beste testlaboratoria en -instituten in Europa

Geavanceerde werkkleding vereist geavanceerde testmethodes maar vooral de ervaringen uit de praktijk zijn leidend. Na het ontwerp worden de kledingstukken dan ook als eerste getest in de praktijk. Een testteam van veeleisende, hardwerkende professionals stelt de kleding echt op de proef in extreme praktijksituaties die ook tijdens het werk kunnen voorkomen. Denk hierbij aan de extreem warme omstandigheden.

Pas als de kleding alle tests positief heeft doorstaan wordt het op de markt gebracht. Hierdoor kan jij volledig vertrouwen op jouw uitrusting, tot aan je ondergoed aan toe.

Brandvertragende onderkleding van Snickers Workwear

Ben je op zoek naar brandvertragende onderkleding? Ook in dit segment kan Snickers jou volledig aankleden met lange broeken, shorts en T-shirts. Deze brandvertragende onderkleding is gemaakt van een High-stretch en zacht, als katoen aanvoelend materiaal voor meer comfort. Uiteraard voldoet deze onderkleding aan de geldende veiligheidsnormen. Het geavanceerde materiaal dat gebruikt is voor deze kledingstukken zal reageren op hitte of vlammen door te stollen. Dit geeft jou een permanente vlambescherming. De elastische zomen verhogen de isolatie en bescherming. Uiteraard gaat dit niet ten koste van het draagcomfort. Deze stof zorgt met een uitstekende isolerende werking voor een regulering van de temperatuur en zorgt voor een uitstekende afvoer van transpiratie.

Waarom kiezen voor het juiste brandvertragende onderkleding als je aan het werk bent?

Het lijkt wat overdreven als we aangeven dat een professional die hoge eisen stelt aan de werkkleding ook aan het brandvertragende onderkleding moet denken. We kunnen het ook omdraaien: hoe vervelend is het als je hard aan het werk bent en je ondergoed heeft niet de juiste pasvorm? Dit zal zeker gaan irriteren en jou belemmeren in je werk.

Daarnaast zijn er branches waarbij een specifieke kledingkeuze van groot belang is voor je eigen werkcomfort, gezondheid én veiligheid. Denk hierbij aan flame retardant (vlam vertragend) ondergoed als je werkt onder ontvlambare omstandigheden. Snickers Workwear heeft ook het juiste ondergoed voor deze mensen.

Werk ondergoed van Snickers Workwear

Snickers heeft een veelzijdige collectie in werk ondergoed. Hierdoor kan het merk voorzien in diverse doelstellingen. Er zijn echter wél een aantal overeenkomsten in deze kledinglijn te onderscheiden: voor ieder model is gebruik gemaakt van een comfortabel materiaal dat garant staat voor een uitstekende pasvorm. Daarnaast zorgen deze materialen ervoor dat je je lichaam fris en droog voelt in de zomer en warm in de winter door een superieure balans tussen isolatie en ventilatie. Vocht en transpiratie worden afgevoerd door een innovatieve natuurlijke anti-geur behandelde en sneldrogende stof en onaangename geurtjes zullen worden verdreven.

Officiële dealer van Snickers Workwear

Als je interesse hebt in het brandvertragende onderkleding van Snickers Workwear, kun je prima bij 71WorkX terecht. We zijn een officiële dealer van dit topmerk en hebben dan ook de volledige collectie voor je in onze webshop. Mocht je vragen hebben over wat voor jou de beste keuze is, kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder met een vakkundig advies.

Lees meer Lees minder