Gereedschapsvest van Snickers Workwear

Een werkvest heeft vaak minder zakken dan een werkjas. Dit is soms niet handig als je aan het werk bent. Je wilt toch je spullen bij de hand hebben om efficiënt te werken. Dit kan met een gereedschapsvest van Snickers Workwear. Met dit duurzame toolvest heb je al je spullen binnen handbereik.

Dit gereedschapsvest zal aan al jouw eisen voldoen. Naast de grote hoeveelheid opbergmogelijkheden, door de cordura® 1000 verstevigde holsterzakken in combinatie met de gereedschaps lussen, is dit toolvest voorzien van brede schouderbanden en stretch stof aan de rug voor een optimaal werkcomfort én bewegingsvrijheid. De verstelbare ergonomische riem neemt druk van de schouders weg. De toolvest is voorzien van een geïntegreerd tussenstuk, zodat je het vest ook over je werkjas kan dragen. Daarnaast is dit toolvest ook in een high visibility (zowel fluor geel als oranje) uitvoering verkrijgbaar die vanzelfsprekend voorzien is van de reflecterende strepen zodat je vanaf alle richtingen te zien bent.

De volledige collectie van Snickers gereedschapsvesten

71WorkX is een officiële dealer van dit topmerk. In onze webshop zul je de volledige collectie van Snickers gereedschapsvesten kunnen bekijken. Mocht je vragen hebben bij het uitzoeken van de gereedschapsvest die het beste past bij jouw wensen, neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers zitten voor je klaar om je te adviseren.

Lees meer Lees minder