Sokken

Perfect passende sokken van Blåkläder

Heb je je wel eens gerealiseerd hoe belangrijk sokken zijn? Je zult dit pas inzien als je een paar goede werksokken aan hebt gehad. We raden je aan om in dit opzicht voor de werksokken van Blåkläder te kiezen. Deze sokken zijn van een uitstekende kwaliteit en zullen je letterlijk perfect passen! 

Blåkläder is een toonaangevend merk in werkkleding. Het merk heeft al ruim een halve eeuw ervaring op dit gebied en in deze periode een uitstekende expertise opgebouwd. Je kunt het merk gerust zien als één van de marktleiders in workwear. Het merk komt oorspronkelijk uit Zweden maar is al tientallen jaren bekend in grote delen van de wereld. 

De Scandinavische topkwaliteit van Blåkläder

Blåkläder staat in voor Scandinavische topkwaliteit. Het merk heeft het volledige productieproces zelf in de hand. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen die er te vinden zijn. Blåkläder neemt alleen met het beste genoegen. Daarnaast is het merk voortdurend bezig om nieuw ideeën en technologieën verder te ontwikkelen om zichzelf maar te verbeteren. Dit merk belichaamt de nieuwe norm in bedrijfskleding. Als je Blåkläder hebt ontdekt, wil je niets anders. Dit merk ziet in dat wanneer spanningen en uitdagingen zich voordoen juist de details zullen uitmaken, ook in bedrijfskleding.     

De wensen van de professional zijn hierbij de uitgangspositie. Blåkläder heeft zichzelf als doel gesteld om werkkleding te ontwikkelen dat geschikt is om te dragen gedurende de meest extreme omstandigheden. 

Waarom je het belang van goede werksokken niet mag onderschatten

De kleding van Blåkläder is dusdanig ontworpen dat je er altijd op kunt vertrouwen of je nu werkt in de bouw, langs het spoor, aan de weg of op het water. Dit is ook van toepassing op de werksokken van dit merk. Als je ooit een paar goede werksokken gedragen hebt, weet je wat hiermee bedoeld wordt. Je mag het belang van goede werksokken niet onderschatten. 

Je welzijn, productiviteit en concentratie worden zeker beïnvloed als je het koud begint te krijgen of je last krijgt van sokken die niet prettig zitten. Blåkläder heeft een concept in werksokken ontwikkeld, om een perfect alternatief te bieden tegen alle voorkomende omstandigheden. Met het “sock system” van Blåkläder zul je altijd je voeten warm en droog houden onder iedere omstandigheid. De zeer comfortabele sokken zijn gemaakt van een uitgebalanceerde combinatie van wol, acryl, polyamide en elastan. 

Het “sock system” van Blåkläder

De lijn in werksokken van Blåkläder zijn onderverdeeld in vier categorieën. De indeling is gebaseerd op de diverse temperaturen waarin je blootgesteld wordt:

  • Een Xwarm sock is een perfectie keuze als het extreem koud is. Deze sokken controleren de hitte, absorberen het vocht en zorgen voor een isolerende luchtlaag tussen de voet en de schoen. De sokken hebben een uitstekende pasvorm waarbij je geen last hebt van storende naden.
  • Een warm sock houden je voet warm en droog bij koude temperaturen. Deze sokken zijn vocht afvoerend, duurzaam en hebben een dikke zool voor extra steun. Ook deze sokken hebben een perfecte pasvorm. 
  • Een light sock is voor dagelijks gebruik. De sokken zitten erg comfortabel en hebben een functionele isolerende laag. De kleine lusjes waarvan de sokken zijn gemaakt zorgen voor de luchtkamers en de thermische isolatie. Je kunt deze sokken ieder seizoen dragen. Deze sokken houden je voeten droog en warm.
  • Een Dry sockzorgt ervoor dat je voet droog en fris blijft bij warmere temperaturen. Deze sokken vormen een perfecte basis laag door de vocht afvoerende eigenschappen. Hierdoor zul je veel minder snel last krijgen van zweetvoeten en de bijbehorende geurtjes. Deze sokken hebben een perfecte pasvorm.

71WorkX de officiële dealer van Blåkläder

Heb je interesse in de werksokken van Blåkläder? Daarvoor ben je bij 71WorkX op het juiste adres. Wij zijn een officiële Blåkläder dealer. Dit betekent dat je de volledige collectie van dit topmerk bij ons in de webshop kunt vinden. Heb je hierover vragen of kunnen we je helpen met persoonlijk advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder met het maken van je keuze. 

Lees meer Lees minder