Dunderdon voor stijlvolle werkjassen van een uitstekende kwaliteit

Als je op zoek bent naar stijlvolle werkjassen die van een uitstekende kwaliteit zijn, moet je zeker eens in de collectie van Dunderdon kijken. Dit Zweedse merk weet deze factoren op een uitstekende manier te combineren en past hiermee perfect in onze webshop. Wij selecteren onze collectie immers op stijl én kwaliteit: 71WorkX, where workwear meets style.

Als je als professional op zoek bent naar werkkleding die niet alleen van de juiste kwaliteit is, maar waar je ook representatief mee voor de dag komt, is de workwear van Dunderdon een uitstekende keuze. Dit merk kan jou van top tot teen aankleden als je dat zou willen. Naast de perfecte kwaliteit heeft deze kleding ook een mooie en tijdloze uitstraling. Hierdoor is dit merk een prima keuze. 

Dunderdon, één van de topmerken van de Hultafors Group

Als je je gaat verdiepen in de markt van de werkkleding, zul je merken dat er een groot kwaliteitsverschil is tussen de diverse merken. Je zult er ook achter komen dat de Hultafors Group de moedermaatschappij is van een aantal toonaangevende merken zoals Snickers WorkwearSolid GearToe Guard en Dunderdon. Daarnaast is Hultafors hét kwaliteitsmerk voor professioneel gereedschap. Dit zijn allemaal merken die gedreven professionals voorop laten lopen als het gaat om functionaliteit, veiligheid en productiviteit. De Hultafors Group is toonaangevend in werkkleding voor vele sectoren zoals de industrie- en bouwsector. Dit is dus een uitstekende keuze voor professionals die hoge eisen stellen aan zichzelf én hun werkkleding. 

Dunderdon Workwear

Als je kiest voor het beste, is Dunderdon workwear een juiste optie. De kleding is gemaakt met een duidelijk doel voor ogen en integreert naadloos vorm en functie door een tijdloze uitstraling. Dunderdon werkkleding sluit dan ook volledig aan op de wensen van de moderne vakprofessional. Hoewel de standaarden van dit merk al zeer hoog zijn, blijft het Dunderdon merk zich innoveren en ontwikkelen. Dit past dan ook uitstekend bij de filosofie van het merk: “We respect the past, but we don’t rely on it (we respecteren het verleden, maar denken altijd vooruit)”.   

Werkjassen van Dunderdon 

De werkjassen van Dunderdon zijn een uitstekende weerspiegeling van de filosofie van het topmerk. De jassen van het Zweedse topmerk stralen vakmanschap en innovatie uit, waarin geen compromissen zijn gedaan in pasvorm en stijl. De Primaloft werkjas van Dunderdon is hier een uitstekend voorbeeld van. Deze jas is omkeerbaar, water- en windafstotend, heeft een geweldig ademend vermogen en een uitstekende pasvorm. Daarmee is de jas geschikt om te dragen in alle omstandigheden en voor diverse branchegroepen. 

Een Primaloft werkjas van Dunderdon

Deze Primaloft werkjas van Dunderdon is voorzien van een Primaloft® Silver voering. Deze voering zorgt voor een uitstekende isolatie en zorgt ervoor dat de jas zeer licht is van gewicht. De jas is voorzien van handige zakken, die afsluitbaar zijn met een rits. Daarnaast kan de jas zelfs opgevouwen worden tot het formaat van een reiskussen en zal deze weinig ruimte in beslag nemen als je deze even niet draagt. 

Keuze in werkjassen van Dunderdon 

Naast de Primaloft heeft Dunderdon ook andere uitstekende werkjassen in de collectie. Denk hierbij aan de Vantage jas met een verstelbare taille en manchetten. De Cordura stretch werkjas die onderscheidend is door een perfecte pasvorm door de elastische Polartec® Wind Pro® zijpanelen van de werkjas. De klassieke wollen werkjas die uitstekende warmte en bescherming biedt.  

Mocht je de voorkeur hebben voor een lekkere sweater kun je ook bij Dunderdon terecht. De Dunderdon sweater is gemaakt is uit Polartec® Power Stretch® Pro™ materiaal en heeft een tussenlaag voor een uitstekend vochtmanagement. De 4-wegs stretch sluit goed aan op de wensen van de moderne vakman of vrouw en bij een actieve levensstijl. De sweater en alle werkjassen van Dunderdon zijn voorzien van YKK vislon ritsen die van een uitstekende kwaliteit zijn.

Dunderdon werkjassen bestellen 

71WorkX is een officiële dealer van Dunderdon. Bij ons zul je de volledige collectie van dit Zweedse topmerk kunnen bestellen. Daarnaast kun je erop rekenen dat wij als eerste de nieuwste modellen in onze webshop hebben. Zoals je uit deze tekst kunt opmaken, is het dan ook verstandig om onze webshop in de gaten te houden, Dunderdon is continu bezig om zich te innoveren en komt regelmatig met een mooie nieuwe lijn. Naast werkjassen heeft Dunderdon ook stijlvolle bodywarmers, hoodies en andere buitenkleding in de collectie.

Als je vragen hebt, of je geeft de voorkeur aan persoonlijk advies bij het bestellen van Dunderdon werkjassen. Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor je om je te helpen bij het maken van je keuze.

Lees meer Lees minder