Dunderdon werkvesten, een mooie combinatie van functionaliteit en uitstraling

Als je op zoek bent naar een lekkere werkvest om prettig in te werken moet je zeker in de collectie van Dunderdon kijken. Dit Zweedse merk heeft een unieke collectie van werkvesten, waarin functionaliteit en uitstraling op een uitstekende manier een combinatie vormen. Dunderdon zorgt voor betrouwbare werkkleding waar je uitstekend mee voor de dag kunt komen. 

Dunderdon is één van de aansprekende merken die ondergebracht zijn bij de Hultafors Group. Wie deze organisatie kent, weet eigenlijk direct genoeg. Hultafors biedt een volledig portfolio van zeer aansprekende merken, waar de vakprofessional volledig op kan vertrouwen. Hultafors is dan ook niet alleen een bekend merk van professioneel gereedschap, maar ook topmerken als Snickers WorkwearToe Guard en Solid Gear. Als je voorop wilt lopen in functionaliteit, veiligheid en productiviteit is dit een goede keuze. 

Werkvest met een tijdloze uitstraling om in te werken

Naast deze drie belangrijke eigenschappen, waaraan een werkvest om in te werken moet voldoen, is natuurlijk de uitstraling van dit kledingstuk ook van belang. Je wilt er ook wél goed uitzien als je aan het werk bent en eigenlijk moet je de werkvest ook kunnen dragen als je niet aan het werk bent. Hiervoor is een werkvest van Dunderdon een uitstekende keuze. 

De werkvesten zijn eenvoudig en tijdloos ontworpen en slaan een mooie brug tussen workwear en streetwear. De werkvesten zijn hierdoor niet alleen duurzaam en functioneel maar hebben ook een mooie stijl en klassieke uitstraling. Hierdoor past dit merk uitstekend in de collectie van 71WorkX, waarbij mode en werkkleding nauw met elkaar verbonden zijn (71WorkX: where workwear meets style). Kijk gerust eens rond in onze webshop, dan weet je direct wat we bedoelen!  

Welke werkvest is de beste keuze?

Als je in onze webshop kijkt zie je dat Dunderdon een ruime collectie heeft in werkvesten. Als officiële dealer van dit merk, vind je bij ons de volledige collectie van werkkleding van Dunderdon en kun je erop rekenen dat wij alle nieuwste modellen van dit topmerk als eerste in onze webshop hebben. Als je het bij ons niet kunt vinden, vindt je het nergens!  

De werkvest die voor jou de beste keuze is, hangt af van jouw wensen. Als je kijkt naar de werkvesten van Dunderdon zie je de bekende en vertrouwde lijnen terugkomen: Primaloft, Cordura en het stretch vest. 

Wind- en waterafstotende werkvesten

De Primaloft werkvest is een wind- en waterafstotende bodywarmer met een perfecte pasvorm. Het grote voordeel van de bodywarmer is dat deze uitstekend ademt. Dit komt omdat deze bodywarmer voorzien is van een Primaloft® Silver voering, Deze voering zorgt voor uitzonderlijke isolatie en een vederlicht gevoel. Een ander voordeel is dat deze bodywarmer omkeerbaar is en in zijn eigen zak worden opgevouwen. Hierdoor heb je direct een handig reiskussen. De Primaloft bodywarmer heeft meerdere zakken die met een YKK-rits die zowel aan de binnen- als buitenzijde bereikbaar zijn.

Bodywarmer met een perfecte pasvorm

De Cordura Stretch Bodywarmer van Dunderdon Workwear kenmerkt zich door een perfecte pasvorm. Deze bodywarmer heeft een mooie sportieve pasvorm maar is dusdanig geavanceerd ontworpen dat dit kledingstuk volledig geschikt is om in te werken. Door het gebruik van Cordura® en spandex in deze bodywarmer kun jij immers optimaal presteren als je aan het werk bent. 

Daarnaast zullen de elastische Polartec® Wind Pro® zijpanelen van de bodywarmer garant staan voor een optimale bewegingsvrijheid en comfort. Dit is natuurlijk zeer belangrijk als er grote prestaties van je verwacht worden. De Primaloft® Silver voering zorgt voor de benodigde isolatie en warmte. Naast de sportieve uitstraling en een uitstekende pasvorm, kenmerkt de Cordura Stretch Bodywarmer van Dunderdon zich door functionaliteit. De bodywarmer heeft een aantal handige zakken waarin je accessoires en gereedschap kan opbergen. Je hoeft niet bang te zijn dat dit gereedschap eruit valt want de zakken zijn afsluitbaar met kwalitatief goede YKK ritsen.

Stretch vest om in te werken

Dunderdon heeft naast de stijlvolle bodywarmers ook een stretch vest om in te werken. Stretch heeft als eigenschap dat het een perfecte pasvorm heeft en is hierdoor uitstekend geschikt om in te werken. De multifunctionele bodywarmer ontleent deze uitstekende pasvorm aan het stretchy Polartec® Power Stretch® Pro™ materiaal. Kleding die uit dit materiaal vervaardigd is, kenmerkt zich eigenlijk altijd door een uitstekende bewegingsvrijheid. Hierdoor is dit vest prima om in te werken. 

Het stretch vest is voorzien van een sterke en duurzame nylon buitenzijde en een polyester binnenkant. Dit laatste materiaal zorgt voor een goede vochtafvoer. Daarnaast is de bodywarmer ook erg functioneel. De bodywarmer heeft een verlengde achterkant, YKK ritsen en heeft twee zakken aan de voorzijde met een geïntegreerde (verborgen) telefoonzak.

Dunderdon werkvesten bestellen

Nogmaals, als je Dunderdon werkvesten wilt bestellen kun je uitstekend in de webshop van 71WorkX terecht. Mocht je hulp nodig hebben bij het maken van je keuze, of je hebt andere vragen over de collectie van de Dunderdon werkvesten, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder.

Lees meer Lees minder