Hultafors

Digitale waterpas DM - Hultafors

Tijdelijk uitverkocht

✓ Gratis verzending vanaf 75; excl. BTW

 

SKU: 408401 Digitale waterpas DM - Hultafors

 

  • Breukvaste blokvormige libellen die zeer transparant en duurzaam zijn. De radius van de libellen is 200 mm, voor een gevoeligheid van 10 mm/m. De horizontale libel is voorzien van een vergrootglas dat aflezen nog nauwkeuriger maakt. 
  • De tolerantie in de normale positie is ±0,3 mm/m, in omgekeerde positie ±0,75 mm/m. 
  • Op het display staan tienden van graden, percentages of mm/m. De cijfers worden automatisch in de juiste richting weergegeven. Schakelt automatisch uit na 6 minuten. 
  • De tolerantie van de elektronische eenheid in horizontale (0°) en verticale (90°) positie is ±0,1°, voor andere hoeken is deze ±0,2°. 
  • De vloeistof in de libel is zeer goed bestand tegen ultraviolet licht en temperatuurschommelingen.
        
Waterpas met digitale eenheid, gemaakt van een sterk aluminium profiel van 59 x 26 mm met een gewicht van 890 g/m. Voor het meten of markeren van hellingen. Het meetgebied is 360°, verdeeld in vier zones van 90°. Stootvast en waterdicht, maar mag niet in water worden ondergedompeld. Horizontale libel met een vergrootglas en lichtreflector.
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.