Werkhandschoenen

31 Artikelen

31 Artikelen

Professionele werkhandschoenen

Werkhandschoenen kunnen tijdens de werkdag veel bescherming en warmte bieden. Vooral als je veel met je handen werkt, is dit zeker handig om te hebben. Werkhandschoenen kunnen worden gebruikt als je veel moet tillen, in de tuin of buiten in de kou werkt. Voor elke situatie en vakman hebben wij geschikte werkhandschoenen in ons assortiment. We hebben een ruim aanbod voor verschillende doeleinden. Ben je benieuwd? Bekijk dan de gehele collectie op deze pagina!

Waterdichte werkhandschoenen

Werk je als loodgieter of veel buiten in de kou? Dan kunnen waterdichte handschoenen de uitkomst bieden. De werkhandschoenen waterdicht houden water, sneeuw en vocht tegen. Daarom zijn het ook ideale winter werkhandschoenen! Aan de binnenkant zijn de thermo werkhandschoenen gevoerd met materiaal dat je warm houdt. De warme werkhandschoenen kunnen worden gedragen met temperaturen tussen 10 en 5 graden onder nul. Door de versterkte handpalm en vingertoppen heb je met deze werk handschoenen extra veel grip tijdens het werken.

Lederen werkhandschoenen

Handschoenen tijdens het werken kunnen je helpen of totaal in de weg zitten. Als je dikke handschoenen aan hebt, dan kan het juist in de weg zitten. Hierdoor kun je je werk lastig doen, verlies je grip en het fijne vakmanschap kan simpelweg niet gedaan worden. Met leren werkhandschoenen is dit verleden tijd! De werkhandschoenen leder zijn namelijk van dun materiaal met leer aan de binnenkant. Ook zijn enkel de pink en de ringvinger helemaal bedekt. De andere vingertoppen zijn vrij om te bewegen. Hierdoor blijft je hand warm terwijl jij je werk nog goed kan uitvoeren.

Werkhandschoenen heren koop je bij 71Workx!

Zitten er geschikte werkhandschoenen voor je tussen? Bij 71Workx helpen we je graag! Onze vakkundige medewerkers voorzien je graag van een advies om passende werkkleding te vinden. Voor je het weet is de kleding bestelt en loop jij er helemaal hip bij op je werk! Bestel vandaag nog vóór 15:00 uur en we zorgen dat je het in 2-8 werkdagen al in huis hebt.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.