Kniebescherming

14 Artikelen

14 Artikelen

Professionele kniebescherming

Als je in de bouw werkt, in de tuin of als stratenmaker, werk je vast geregeld op je knieën. Nou is werken op je knieën zonder kniebeschermers niet goed voor je knieën op lange termijn. Je hebt maar één stel knieën gekregen, dan kun je er maar beter zuinig mee zijn. Daarom kun je op je werk het beste gecertificeerde kniebescherming gebruiken om straten te maken, vloeren te leggen of andere werkzaamheden waarbij je lang op je knieën moet werken te verrichten. Wij, bij 71Workx, zijn al jaren specialist in werkkleding, werkschoenen en accessoires voor verschillende beroepen. Bij 71Workx bieden wij veel geschikte knielappen aan voor verschillende werkzaamheden. Bekijk het assortiment snel!

Kniebescherming tuin

Als hovenier zit je er niet op te wachten om last te krijgen van je knieën, aangezien je elke dag weer door je hurken moet. Helaas bestaan de tuinen niet alleen maar uit gras en zachte ondergronden. Wij helpen je graag aan goede kniestukken om dit te voorkomen, zodat jij met een gerust hart en knieën weer aan de slag kunt gaan!

Stratenmakers kniebeschermers

Als stratenmaker bevind je je meer op de grond dan dat je staat. Langdurig op je knieën werken en af en toe opstaan kan funest zijn voor je knieën, mits je zorgt voor voldoende bescherming. Met de juiste stratenmakers kniebeschermers kan je urenlang op je knieën werken. Maar ook hebben wij kniebeschermers voor vloerleggers. Deze kniebeschermers zijn van ander materiaal gemaakt dan de stratenmakers kniebeschermers.

Kniebescherming bouw

Ook in de bouw zal je geregeld werkzaamheden moeten verrichten op de grond, ergens onder gaan liggen of je langdurig op je knieën bevinden. Daarom kun je kniebeschermers voor de bouw aanschaffen. De meeste kniebeschermers kan je kopen samen met een werkbroek. In de werkbroek zitten speciale kniezakken waar de kniebeschermers werk in passen. De zakken zijn zo ingericht dat je de kniebeschermers op iedere wenselijke hoogte kan plaatsen. Zo zorg je dat de kniebeschermers altijd op de juiste positie zitten en zorgen voor optimale kniebescherming.

Kniestukken koop je bij 71Workx

Zitten er geschikte kniekussens voor je tussen? Bij 71Workx helpen we je graag! Je kunt de kniebeschermers combineren met een bijpassende werkbroek. Met één simpele handeling zitten de kniebeschermers in de kniezakken en kun je aan het werk. Bestel nu al jouw werkkleding online en je hebt het al binnen 2-8 werkdagen in huis. Uitstekende service; welkom bij 71Workx!

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.