Regenkleding

Artikel 1-36 van 130

Pagina

Artikel 1-36 van 130

Pagina

Werk regenkleding

Er is niets zo vervelend als van top tot teen nat regenen tijdens het werken. In Nederland leven we nu eenmaal in een zeeklimaat waar wij veel regen kennen. Er wordt altijd gezegd: “niet is zo veranderlijk als het weer.” En op de werkvloer kun je daar maar beter op voorbereid zijn, want voor je het weet komt het met bakken uit de lucht. Wanneer je vaak buiten werkt, zul je dus regelmatig nat worden. Bij 71Workx bieden wij daarom veel regenkleding aan voor uiteenlopende werkomgevingen en beroepen. Regenkleding voor brandweermannen, de wegenbouw en nog veel meer. De regenkleding houdt je warm en droog zodat jij je werk nog prima kan verrichten. Benieuwd naar de werk regenkleding? Bekijk dan snel het aanbod bij 71Workx.

Professionele regenkleding voor verschillende beroepen

Bij 71Workx bieden wij kwalitatieve werkkleding voor verschillende sectoren. Voor ieder beroep hebben wij geschikte en aangepaste kleding die jou tijdens regenachtig weer veel comfort en gemak geeft. Als je veel buiten werkt, wil je ook professionele regenkleding zodat de werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Bij 71Workx vind je regenbroeken, regenjassen en jassen zonder rits in de collectie voor rainwear. Je vindt bij ons rainwear die je makkelijk over je andere werkkleding kan trekken of die voldoet aan specifieke eisen, bijvoorbeeld brandwerende kleding. We bieden geschikte rainwear aan voor de bouw, brandweer, wegenbouw en hoveniers.

Regenkleding heren en dames met extra zichtbaarheid

Bij 71Workx zijn we gespecialiseerd in modieuze en functionele werkkleding. Met regenkleding voor heren en dames ben je altijd voorbereid op onverwacht, regenachtig weer. Voor beroepen als de brandweer of de wegenbouw hebben we bij 71Workx regenkleding met extra zichtbaarheid. Naast de felle kleuren van de regenkleding, zitten er ook reflecterende strepen op de kleding zodat je in het donker ook goed zichtbaar bent. Kortom: kleding die zorgt voor jouw veiligheid en die je droog en warm houdt. Sommige kleding is brandwerend, waterafstotend en geeft jou de veiligheid en bescherming die je nodig hebt op de werkvloer.

Rainwear bestellen bij 71Workx

Met geschikte regenkleding kun jij je werkzaamheden verrichten zonder dat je enig ongemak ondervindt aan de weersomstandigheden. Bij 71Workx bestel je al jouw werkkleding makkelijk online in één bestelling en vanaf bestellingen van €75,- excl. BTW krijg je de bezorging gratis. Heb je nog overige vragen? Dan staan onze medewerkers voor je klaar:

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.