Werkbroeken

20 Artikelen

20 Artikelen

Ballyclare werkbroeken als je wilt vertrouwen op je werkkleding

Stel je hoge eisen aan jezelf én aan je werkkleding? Dan moet je eens in de collectie van Orcon Workwear, dat tegenwoordig als Ballyclare verder gaat, kijken als je bijvoorbeeld een werkbroek nodig hebt. Ballyclare is een Nederlandse fabrikant in industriële bedrijfskleding waarop je 100% kunt vertrouwen. Een werkbroek van dit merk is van een uitstekende kwaliteit, is zeer functioneel en heeft een prima pasvorm. Daarnaast heeft alle workwear van Ballyclare een trendy uitstraling en kun je er prima mee voor de dag komen. De Ballyclare werkbroeken zullen dus zelfs al jouw eisen overtreffen.

Als je dagelijks topprestaties moet leveren, moet je werkbroek natuurlijk lekker en comfortabel zitten. Als een broek steeds afzakt, juist te strak zit of vervelend schuurt zal dit natuurlijk niet bevorderlijk zijn voor je prestaties. Hier hoef je je bij een werkbroek van Ballyclare géén zorgen over te maken. Deze broek is volledig ontworpen op basis van de wensen van de professional op de werkvloer. Jouw wensen dus! Ballyclare biedt een perfecte match voor iedere professional. 

Waarom kiezen voor een Ballyclare werkbroek?

Ballyclare is een merk dat al sinds 1913 zeer succesvol actief is in de werkkleding branche. In deze ruim 100 jaar heeft het merk de lat voor zichzelf zeer hoog gelegd. Alleen het beste is goed genoeg. Wat het beste is? Een werkbroek waar jij 100% tevreden mee bent! 

Als je een werkbroek van Ballyclare aan hebt, merk je onmiddellijk dat er goed geluisterd is naar de wensen van de drager. Het is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen een groot aantal mensen zoals designers, patroonmakers en naaisters. De mooiste concepten worden tot in detail uitgedacht, van samples tot complete kleding concepten. Pas als aan alle eisen wordt voldaan gaat de kledinglijn het productieproces in. Ook deze fase heeft het bedrijf allemaal in eigen beheer. Er wordt niets aan toeval overgelaten. 

Als je dit leest zal het direct duidelijk zijn waarom je moet kiezen voor een Ballyclare Werkbroek. Ballyclare staat voor Hollandse nuchterheid van een uitstekende kwaliteit. Het merk bewijst dat je (letterlijk) niet ver hoeft te zoeken voor een werkbroek die bij jou past.

De ruime keuze in werkbroeken van Ballyclare 

71WorkX is een officiële dealer van dit topmerk. Bij ons vind je het volledige assortiment van Ballyclare, waaronder alle werkbroeken. Daarnaast zul je bij ons in een later stadium alle nieuwe modellen vinden die nu nog in ontwikkeling zijn. Als je eens rondkijkt (of dit misschien al hebt gedaan) zal het je ongetwijfeld zijn opgevallen dat Ballyclare een ruime keuze heeft in werkbroeken. De werkbroeken van dit merk zijn onder te verdelen in diverse lijnen. 

De basic lijn laat zien dat de standaarden van Ballyclare erg hoog liggen. De broeken zijn van een uitstekende kwaliteit, hebben een verstelbare tailleband voor een perfect draagcomfort en zijn voorzien van diverse handige zakken. De classic lijn is uiteraard ook van een prima kwaliteit. Ook deze broeken onderscheiden zich door een prima pasvorm, een mooi design en zijn uitstekend geschikt voor een langdurig en intensief gebruik. 

Als je een werkbroek zoekt die wat meer bescherming biedt, kun je kiezen voor een werkbroek uit de protective lijn. Deze broeken bieden een optimaal beschermingsniveau en zijn verrijkt met de onmisbare (en zeer belangrijke) details zoals fluorescerende strepen. Met deze broeken kun je comfortabel, maar veilig je werk uitvoeren. Ballyclare laat zien dat het niet nodig is om enige concessie te doen als je een werkbroek koopt.  

Ballyclare werkbroeken bestellen bij 71WorkX

Zoals aangegeven zijn wij het beste adres om je Ballyclare werkbroeken te bestellen. Wij zorgen dat je je bestelling snel in huis hebt, in het ergste geval halen we onze voorraad even op! Heb je vragen over het assortiment van Ballyclare? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder.

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.