Petten

Filters

18 Artikelen

18 Artikelen

Petten van Blåkläder voor een duurzame stoere uitstraling

Vind je het lekker om een een pet te dragen als je aan het werk bent? Dan moet deze uiteraard van een duurzame kwaliteit zijn én lekker zitten. De mutsen en petten van Blåkläder zijn dan een uitstekende keuze. Deze hoofddeksels zullen je perfect passen.

Blåkläder is een zeer aansprekend merk in workwear. Het Zweedse bedrijf is toonaangevend in het ontwerpen en produceren van zeer duurzame werkkleding dat een uitstekende uitstraling heeft. Het merk kan zowel de vakman als de vakvrouw letterlijk van top tot teen aankleden. Als je begint bij de top, kom je uit op de mutsen en petten van Blåkläder.

Waarom je zeker gezien kan worden met werkkleding van Blåkläder

Het merk Blåkläder behoeft weinig introductie. Het is een van oorsprong Zweeds merk dat sinds 1959 actief is in deze branche. De roots van Blåkläder liggen in Zweden maar inmiddels wordt de collectie van Blåkläder volop gedragen in zowel Europa, USA als Canada. Blåkläder produceert jaarlijks meer dan 2 miljoen kledingstukken en heeft een zeer ruime collectie, waaronder petten.

  • Scooter Cap
  • Basic cap (met of zonder logo)
  • Wollen baseball cap
  • Denim stretch cap

Informatie en persoonlijk advies over een muts of pet van Blåkläder 

Blåkläder is het perfecte merk voor professionals die alleen genoegen nemen met de beste optie. 71WorkX is dan ook een trotse officiële dealer van dit merk. Een cap van Blåkläder past dan ook volledig bij het motto van 71WorkX: When workwear meets style!

Je vindt de volledige Blåkläder collectie dan ook op deze website. Heb je vragen of behoefte aan persoonlijk advies over werkkleding van Blåkläder? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers kunnen je er uiteraard alles over vertellen en jou helpen bij het maken van je keuze. 

Lees meer Minder
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Nieuwe mode en speciale aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in voor de 71WorkX-nieuwsbrief en bijf up-to-date over sales, trends & outfitinspiratie.